Rtx 5000 serisi alınır mı yoksa beklenmeli mi?

3060 ti kullanıyorum şuan 5080 super çıkınca bütçem yeter ise inşallah

Nasıl kanka bende onu almayı düşünüyorum fiyatı diğerlerine göre daha düşük biraz tedirginim o yüzden, forumlarda veya videolarda da bir şey bulamadım
Yeni satın aldım bende EXG modeli biraz daha OC yapılarak geliyor yani bir tık daha iyi performans alıyosun.
Avantajı olarak ortadaki fanı büyük ve daha iyi soğutuyor ekran kartını.

Yeni satın aldım bende EXG modeli biraz daha OC yapılarak geliyor yani bir tık daha iyi performans alıyosun.
Avantajı olarak ortadaki fanı büyük ve daha iyi soğutuyor ekran kartını.
Ama fiyat olarak diğerlerinden baya düşük
Bende onu almayı düşünüyorum.Beyaz ekran kartı arıyordum , kullanım deneyimlerin nasıl

Beklemenin bir sonu yok. Teknoloji çok hızlı gelişiyor. Telefon, pc v. ürünleri alıp bir süre kullandıktan sonra ikinci elde değerini çok kaybetmeden satıp ugprade etmek gerektiğini düşünüyorum.

Ama fiyat olarak diğerlerinden baya düşük
Bende onu almayı düşünüyorum.Beyaz ekran kartı arıyordum , kullanım deneyimlerin nasıl
Hocam bende yeni sipariş verdim daha kullanmadım.
Adı üstünde Galax RTX 5080 Çok güçlü bir ekran kartı yapay zekasıyla olsun her şeyiyle.

Dostum yanlış anlamazsan dost tavsiyesinde bulunmak isterim. Bu düşünceyle maalesef ne kadar beklersen bekle mutlu olamazsın, teknolojinin her zaman daha iyisi çıkar elbet 6000 serisi çıkıncada 7000 serisini beklersin. Hayat kısa beklemekten çok al keyfini çıkarmaya bak derim naçizane.
Bu ve örneği konular için tam olarak olayı özetlemiş kardeşimiz. Helal olsun.

Elinde Rtx 3000-4000 serisi kartlar varsa 5000 serisi pas geçilmeli 6000 serisinde nm düşecek saf performans artışı olacak. Hazırda kart yoksa almayıp napacaksın zaten?

Elinde Rtx 3000-4000 serisi kartlar varsa 5000 serisi pas geçilmeli 6000 serisinde nm düşecek saf performans artışı olacak. Hazırda kart yoksa almayıp napacaksın zaten?
saf performans artışı olup olmayacağını bilemeyiz hocam

saf performans artışı olup olmayacağını bilemeyiz hocam
TSMC 3nm üretime geçiyor, 6000 seriside 3nm üretim olacak haliyle direkt saf performans artışı olacak. Onlarca yıldır bu böyleydi. Üretim teknolojisi gelişirse performans artar. Kısacası bilebiliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,286
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri