Merdo.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,062
Galax 5080 EXG beyaz olan hocam5080 exg hangisi
galax 5080 white olan mı?
Galax 5080 EXG beyaz olan hocam5080 exg hangisi
galax 5080 white olan mı?
Nasıl kanka bende onu almayı düşünüyorum fiyatı diğerlerine göre daha düşük biraz tedirginim o yüzden, forumlarda veya videolarda da bir şey bulamadımGalax 5080 EXG beyaz olan hocam
Yeni satın aldım bende EXG modeli biraz daha OC yapılarak geliyor yani bir tık daha iyi performans alıyosun.Nasıl kanka bende onu almayı düşünüyorum fiyatı diğerlerine göre daha düşük biraz tedirginim o yüzden, forumlarda veya videolarda da bir şey bulamadım
Ama fiyat olarak diğerlerinden baya düşükYeni satın aldım bende EXG modeli biraz daha OC yapılarak geliyor yani bir tık daha iyi performans alıyosun.
Avantajı olarak ortadaki fanı büyük ve daha iyi soğutuyor ekran kartını.
Bence bekle kardeşim sen acele etme...Merhabalar sizce 5000 serisi alınmalı mı yoksa 6000 serisi mi beklenmeli sizce kaç yıl sonra çıkar 6000 serisi fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
Hocam bende yeni sipariş verdim daha kullanmadım.Ama fiyat olarak diğerlerinden baya düşük
Bende onu almayı düşünüyorum.Beyaz ekran kartı arıyordum , kullanım deneyimlerin nasıl
Bu ve örneği konular için tam olarak olayı özetlemiş kardeşimiz. Helal olsun.Dostum yanlış anlamazsan dost tavsiyesinde bulunmak isterim. Bu düşünceyle maalesef ne kadar beklersen bekle mutlu olamazsın, teknolojinin her zaman daha iyisi çıkar elbet 6000 serisi çıkıncada 7000 serisini beklersin. Hayat kısa beklemekten çok al keyfini çıkarmaya bak derim naçizane.
saf performans artışı olup olmayacağını bilemeyiz hocamElinde Rtx 3000-4000 serisi kartlar varsa 5000 serisi pas geçilmeli 6000 serisinde nm düşecek saf performans artışı olacak. Hazırda kart yoksa almayıp napacaksın zaten?
TSMC 3nm üretime geçiyor, 6000 seriside 3nm üretim olacak haliyle direkt saf performans artışı olacak. Onlarca yıldır bu böyleydi. Üretim teknolojisi gelişirse performans artar. Kısacası bilebiliyoruz.saf performans artışı olup olmayacağını bilemeyiz hocam