Öneri S25 alınır mı Kampanyalı

Bence saat ve kulaklıla bırlıkte gayet uygun fıyat

İphone düşse düşse 70 e düşer bu dönemlerde. O fiyata yine alınmaz yine o fiyatı etmez. s25 küçük bir telefon için çok güzel bir cihaz. Xiaomi 15 önericektim ama xiaomi istemiyormuşsunuz. Başkada öyle kaliteli yazılımı güçlü küçük cihaz yok. Belki vivo x200fe ama o da çok güzel değil bence. s25 daha iyidir.
Aslında x200fe de çok süper çok kaliteli ama nedense ben bir ısınamadım. Çok güzel değil dediğime bakma.

Adı bilinmeyen markalara bütçem olsa bulaşmazdım ben ama mecbur ben de böyle garip bir marka aldım belki fikrim değişir ilerde 😀
Yani aslında garip değil hocam gayette bilindik bir marka burda popüler değil sadece. Burda varsa yoksa iphone samsung. Siz ne aldınız?

Yani aslında garip değil hocam gayette bilindik bir marka burda popüler değil sadece. Burda varsa yoksa iphone samsung. Siz ne aldınız?
Ben 3 marka biliyorum bi Xiaomi bi Samsung bi de Apple kalanları pek duymamıştım. Ben de normalde Samsung alacaktım bütçe yetmeyince hiç bilmesem de infinix diye bir şey aldım güzel dediler bakalım umarım memnun kalırım :)

Ben 3 marka biliyorum bi Xiaomi bi Samsung bi de Apple kalanları pek duymamıştım. Ben de normalde Samsung alacaktım bütçe yetmeyince hiç bilmesem de infinix diye bir şey aldım güzel dediler bakalım umarım memnun kalırım :)
Hangi modeli ve ne kadara aldınız?

İnfinix Smart 9 aldım 48 ay akıcı kullanım garantisi falan diyordu özellikleri de incelemelerde iyi gibiydi umarım gerçekte de iyidir.
Hocam inşallah 1 yıl gider

Hocam keşke başka bir şey alsaymışsınız. Neyse hayırlı olsun. Huawei yide biliyorsunuzdur Honor da onun yan kuruluşu. Vivo güzel. Başkada öyle tavsiye edebileceğim derli toplu marka yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,425
Üyeler
183,425
Son üye
mavikurt
Geri