Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 796
Bence saat ve kulaklıla bırlıkte gayet uygun fıyat
Aslında x200fe de çok süper çok kaliteli ama nedense ben bir ısınamadım. Çok güzel değil dediğime bakma.İphone düşse düşse 70 e düşer bu dönemlerde. O fiyata yine alınmaz yine o fiyatı etmez. s25 küçük bir telefon için çok güzel bir cihaz. Xiaomi 15 önericektim ama xiaomi istemiyormuşsunuz. Başkada öyle kaliteli yazılımı güçlü küçük cihaz yok. Belki vivo x200fe ama o da çok güzel değil bence. s25 daha iyidir.
Arada 15k var hocam en az. Bütçe 55 se 70 e nasıl çıksın. Birde o fiyatlara çıkınca ne istediğine bağlı olarak değişir telefon.Almışken ultra al reis.
O fiyata çıkılınca da S25U yerine Phone 17 alınır mesela onun sonu yokArada 15k var hocam en az. Bütçe 55 se 70 e nasıl çıksın. Birde o fiyatlara çıkınca ne istediğine bağlı olarak değişir telefon.
s25u nere iphone 17 nereO fiyata çıkılınca da S25U yerine Phone 17 alınır mesela onun sonu yok![]()
Adı bilinmeyen markalara bütçem olsa bulaşmazdım ben ama mecbur ben de böyle garip bir marka aldım belki fikrim değişir ilerdes25u nere iphone 17 nere. işte ondan dolayı bu bütçede öneriyoruz yoksa ben direkt vivo x200 pro derim
![]()
Yani aslında garip değil hocam gayette bilindik bir marka burda popüler değil sadece. Burda varsa yoksa iphone samsung. Siz ne aldınız?Adı bilinmeyen markalara bütçem olsa bulaşmazdım ben ama mecbur ben de böyle garip bir marka aldım belki fikrim değişir ilerde![]()
Ben 3 marka biliyorum bi Xiaomi bi Samsung bi de Apple kalanları pek duymamıştım. Ben de normalde Samsung alacaktım bütçe yetmeyince hiç bilmesem de infinix diye bir şey aldım güzel dediler bakalım umarım memnun kalırımYani aslında garip değil hocam gayette bilindik bir marka burda popüler değil sadece. Burda varsa yoksa iphone samsung. Siz ne aldınız?
Hangi modeli ve ne kadara aldınız?Ben 3 marka biliyorum bi Xiaomi bi Samsung bi de Apple kalanları pek duymamıştım. Ben de normalde Samsung alacaktım bütçe yetmeyince hiç bilmesem de infinix diye bir şey aldım güzel dediler bakalım umarım memnun kalırım![]()
İnfinix Smart 9 aldım 48 ay akıcı kullanım garantisi falan diyordu özellikleri de incelemelerde iyi gibiydi umarım gerçekte de iyidir.Hangi modeli ve ne kadara aldınız?
Hocam inşallah 1 yıl giderİnfinix Smart 9 aldım 48 ay akıcı kullanım garantisi falan diyordu özellikleri de incelemelerde iyi gibiydi umarım gerçekte de iyidir.
Hocam keşke başka bir şey alsaymışsınız. Neyse hayırlı olsun. Huawei yide biliyorsunuzdur Honor da onun yan kuruluşu. Vivo güzel. Başkada öyle tavsiye edebileceğim derli toplu marka yok.Ben 3 marka biliyorum bi Xiaomi bi Samsung bi de Apple kalanları pek duymamıştım. Ben de normalde Samsung alacaktım bütçe yetmeyince hiç bilmesem de infinix diye bir şey aldım güzel dediler bakalım umarım memnun kalırım![]()