Mantıklı Kanks Aferim
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,895
Telefon alınırda bu kapmanya falan değil
Niye ki mağazada çok övdüler ona güvenerek aldım ben de. Samsung alacaktım ama üretimi durdu sadece teşhir satıyoruz dediler alamadım. Huawei yi de biliyorum evet ama Google banı var diye 5 yıldır falan adı duyulmuyor eskiden baya popülerdi.Hocam keşke başka bir şey alsaymışsınız. Neyse hayırlı olsun. Huawei yide biliyorsunuzdur Honor da onun yan kuruluşu. Vivo güzel. Başkada öyle tavsiye edebileceğim derli toplu marka yok.
Google ı 2dk da hallediyorsun zaten. Bir daha uğraşmana gerek kalmıyor. İnfinix ben çok duymadım yazılımı falan nasıl tam bilmiyorum ama çok iyi değil herhalde. Samsungun üretimi nasıl durmuş hala var. Gerçi hangi modeli bilmiyorumda eski bir modelse olabilir. Mağaza danışmanlarına bakma onlar satmak için tek iyi yönlerini överler o kadar. Ona kasla ben redmi note 8 pro yerine huawei y9 alacaktım. Sırf adam pop up kamerası var diye göklere çıkardı.Niye ki mağazada çok övdüler ona güvenerek aldım ben de. Samsung alacaktım ama üretimi durdu sadece teşhir satıyoruz dediler alamadım. Huawei yi de biliyorum evet ama Google banı var diye 5 yıldır falan adı duyulmuyor eskiden baya popülerdi.
Normalde Redmi alacaktım da yazılımını hiç sevmiyorum dakika başı reklam çıkıyor. Sorduğum model Samsung A06 modeliydi onun üretimi durdu A17 var artık dediler ama A17 de çok pahalı…Google ı 2dk da hallediyorsun zaten. Bir daha uğraşmana gerek kalmıyor. İnfinix ben çok duymadım yazılımı falan nasıl tam bilmiyorum ama çok iyi değil herhalde. Samsungun üretimi nasıl durmuş hala var. Gerçi hangi modeli bilmiyorumda eski bir modelse olabilir. Mağaza danışmanlarına bakma onlar satmak için tek iyi yönlerini överler o kadar. Ona kasla ben redmi note 8 pro yerine huawei y9 alacaktım. Sırf adam pop up kamerası var diye göklere çıkardı.
Yani bütçe işi hocam ya. Bitse nolcak sanki yazılım desteği var hala.Normalde Redmi alacaktım da yazılımını hiç sevmiyorum dakika başı reklam çıkıyor. Sorduğum model Samsung A06 modeliydi onun üretimi durdu A17 var artık dediler ama A17 de çok pahalı…