Çakma mı?aridpods 2 cihazımı telefona bağlıyorum müziği açıyorum bazen 2-3dk de bir kesiliyor bazen 30 40dk kesilmeden gidiyor anlamadım bende çözümünü bilen var mıdır
Kaç yıllık veya aylık bir cihaz ?
Soruma cevap vermedin ki yardımcı olayımbeyler sorunu güncelliyorum direk airpods kapanıyor sonra tekrar açılıyor ama otomatik bağlanmıyor tekrar açılınca da
Bataryasının patates kıvamına gelmiş olasılığı yüksek. 2. Nesile artık güncelleme geliyor mu bilmiyorum ama geliyorsa beklemekte fayda var.pardon görmemişim
2 yılı vardır büyük ihtimal
çok mu pahalı olur değişimi yaBataryasının patates kıvamına gelmiş olasılığı yüksek. 2. Nesile artık güncelleme geliyor mu bilmiyorum ama geliyorsa beklemekte fayda var.
Sorun Bluetooth ise dediğim gibi güncelleme ile düzelir anca.çok mu pahalı olur değişimi ya
bu arada sorun bluetooth da olabilir mi sizce
nasıl güncelleyebilirim valla ilk defa airpods aldım bilmiyorum çokSorun Bluetooth ise dediğim gibi güncelleme ile düzelir anca.
Batarya değişim ücreti hakkında bilgim yok. Apple'dan bilgi alabilirsiniz.
Güncelleme geldiğinde %50'nin üzerinde şarjı varsa ve telefona bağlı ise otomatik güncelliyor zaten. Manuel güncelleme yok diye biliyorum ama ufak bir araştırma yaparsan daha net olur.nasıl güncelleyebilirim valla ilk defa airpods aldım bilmiyorum çok
teşeşkkür ederimGüncelleme geldiğinde %50'nin üzerinde şarjı varsa ve telefona bağlı ise otomatik güncelliyor zaten. Manuel güncelleme yok diye biliyorum ama ufak bir araştırma yaparsan daha net olur.