Neler Yeni

AirPods 4 ANC kulaklarımı acıtıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
burak kalın
dün satın aldım arkadaşlar ama keşke almasaydım sağ taraf oturuyor sol taraf oturmuyor bir nebze sol tarafı taktım ama 10 dakıkadan sonra sol kulagım cok fena acımıstı ağrılı bir şekilde bu kulaklıga silikon almalımıyım

şahin doğan

80+ Platinum
Kulağın neresi ağrıyor?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Kanal içi kulaklık alma, kulak içi kulaklık al. Kulağa askılı modeller de var, onlara da bakabilirsin.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
aynı problem sırf o yüzden pro modelini aldım

şahin doğan

80+ Platinum
kulaklığın takıldığı yer
O zaman Airpods 3 veya 2 ye yöneleceksin. Pro ve 4'ün şekli 3 ve 2'den farklı. Bende 3'den Pro'ya geçtim aynı yer biraz ağrı yapıyor uzun kullanımda. Tekrar 3'ü takınca sıkıntı olmuyor. Bende aman aman bir rahatsızlık olmadığından değiştirmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
burak kalın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı problem sırf o yüzden pro modelini aldım
bende ilk defa airpods alacağım için silikonlu kullanamam diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman Airpods 3 veya 2 ye yöneleceksin. Pro ve 4'ün şekli 3 ve 2'den farklı. Bende 3'den Pro'ya geçtim aynı yer biraz ağrı yapıyor uzun kullanımda. Tekrar 3'ü takınca sıkıntı olmuyor. Bende aman aman bir rahatsızlık olmadığından değiştirmiyorum.
buna ne yapabiliriz iade de almazlar diye düşünüyorum max alıcaktım almadım pro da silikonlu diye aldım buna karar kıldım bunuda kullanamıyoruz işim doğrusu sol taraf acıtıyor takamıyorum sol tarafı

şahin doğan

80+ Platinum
buna ne yapabiliriz iade de almazlar diye düşünüyorum max alıcaktım almadım pro da silikonlu diye aldım buna karar kıldım bunuda kullanamıyoruz işim doğrusu sol taraf acıtıyor takamıyorum sol tarafı
İnternetten aldıysan iade edebilirsin. Onun dışında nasıl bir çözüm yolu var bende bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
burak kalın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetten aldıysan iade edebilirsin. Onun dışında nasıl bir çözüm yolu var bende bilmiyorum.
gurgenclerden aldım iade etmezler sanırım

yada silikon takılır mı buna

Kanal içi kulaklık alma, kulak içi kulaklık al. Kulağa askılı modeller de var, onlara da bakabilirsin.
nasıl yani anlamadım

gurgenclerden aldım iade etmezler sanırım

yada silikon takılır mı buna

nasıl yani anlamadım
Silikon takamazsın da internetten aldıysan iade edebilirsin

Top Bottom