Neler Yeni

🔥İndirim Airpods 4.Nesil 🔥6.298 TL (VADE FARKSIZ 9 TAKSİT)

YazılımKafa

80+ Silver
Borçlarım olmasa yanına birde apple watch çekecektimde şuan fazla olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.nesil pro indirime girer bencede bekle biraz fiyatı çok pahalı çünkü bu ay girdi girdi yoksa bidaha girmez.
Bu ay illaki girer zaten sıkıntı yok

YazılımKafa

80+ Silver
biz aj159 pro ve apexten devam hocam
Klavyede steelseries mouse ta razer iyidir. Apex pro mini kablosuz klavyem var. Mükemmel klavye. Ama boyutu ufak o yüzden satıcam

çok pahalı değil aslında ben 1.5 ay önce falan 7800 gibi fiyattan almıştım ondan sonra 2 kere zamlandı
İyi fiyata almışsın

Fiyat 8500 ve altı olduğu an siparişi çakarım

asaprocky

80+
Klavyede steelseries mouse ta razer iyidir. Apex pro mini kablosuz klavyem var. Mükemmel klavye. Ama boyutu ufak o yüzden satıcam

İyi fiyata almışsın

Fiyat 8500 ve altı olduğu an siparişi çakarım
hocam o işler geçti artık ya steelseries özellikle çok ortalama ürünler çıkartıyor mouse olarakta diğer markalar daha iyi switch daha iyi sensör kullanıyor

Mustiback

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Mustafa Gülduran
ilk çıktığında 4500e airpods pro 2 aldım apple kullanıyorum diye şimdiki aklım olsa almam. 3 ay sonra mikrofonu karşı tarafa sesi hiç iletmiyor.

asaprocky

80+
ilk çıktığında 4500e airpods pro 2 aldım apple kullanıyorum diye şimdiki aklım olsa almam. 3 ay sonra mikrofonu karşı tarafa sesi hiç iletmiyor.
garantiye götürsene hala devam ediyor olması lazım ya da yeni bitmiştir

yenisini veriyorlar garantide direkt

YazılımKafa

80+ Silver
hocam o işler geçti artık ya steelseries özellikle çok ortalama ürünler çıkartıyor mouse olarakta diğer markalar daha iyi switch daha iyi sensör kullanıyor
Knk manyetik switch zaten. 0.1 mm ile 4.0 mm arasını algılıyor. Zaten daha hassası yok hiçbir markada. Mouse olarakta razerın sensörlerini çok övüyorlar. Gecikme olarakta oldukça iyi

Garanti tamir etmedi mi

Bünyamina

80+ Platinum
Ben aldım bu ürünü N11 den. Kullandığımda yorum yaparım.

asaprocky

80+
Knk manyetik switch zaten. 0.1 mm ile 4.0 mm arasını algılıyor. Zaten daha hassası yok hiçbir markada. Mouse olarakta razerın sensörlerini çok övüyorlar. Gecikme olarakta oldukça iyi
manyetik switchte bu teknoloji furyasını başlatan firma wooting mesela, artık küçük marka yapıyor steelseries razer logitech taklit ediyor. bi klavye kanalı rapid trigger özellikli klavyeleri inceliyor ve steelseries, razer kötü sonuç veriyor. ayrıca razer sensörünü paw üretiyor zaten 3395in modlu hali, şahsen steelseries garantisinden ağzım yandı daha almam hiçbir şey

Top Bottom