Neler Yeni

Airpods 4 vs Buds 3 pro

cchavo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
İkisinide kullanmış arkadaşlar sizce hangisi daha iyi buds fe den geçmeyi düşünüyorum hangisinin ses kalitesi daha iyi müzik dinlerken daha memnun kalırım sizce.

Airpods 4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon iPhone mu?

hayır samsung ama ekosistem gibi bir düşüncem yok
Tamam airpods alma iphone kullanmıyorsan, çoğu özelliği kullanamıyorsun apple çipi olmadığından seste çok iyi olmuyor

Ama bence buds 3 te alma

Bu ikisinden birini al kesinlikle

Tamam airpods alma iphone kullanmıyorsan, çoğu özelliği kullanamıyorsun apple çipi olmadığından seste çok iyi olmuyor

Ama bence buds 3 te alma
ilerde yd iphone alma ihtimalim varda iphone olmadığı için sesi kötümü oluyor harbiden

ilerde yd iphone alma ihtimalim varda iphone olmadığı için sesi kötümü oluyor harbiden
Kanka airpods pro 2 kullanıcısı olarak söylüyorum, iphone yoksa airpods alma gerek yok. Ekosistem avantajlarını kullanamıyorsun, o kadar pahalı olmasının bir sebebi de ekosistem avantajları zaten. Sesi kötü olmuyor ama iPhone larda bağlantı daha kolay vs.

Androidse ve özellikle samsungsa Buds 3 pro ama iPhone ise airpods 4. iPhone olmadan airpodsun bi anlamı yok.
Kanka airpods pro 2 kullanıcısı olarak söylüyorum, iphone yoksa airpods alma gerek yok. Ekosistem avantajlarını kullanamıyorsun, o kadar pahalı olmasının bir sebebi de ekosistem avantajları zaten. Sesi kötü olmuyor ama iPhone larda bağlantı daha kolay vs.
fiyat olarak aynılar benim için önemli olan ses kalitesi ekosistem gibi özelliklerini zaten kullanmayacağım

fiyat olarak aynılar benim için önemli olan ses kalitesi ekosistem gibi özelliklerini zaten kullanmayacağım
Attıklarım daha iyidir veya eşittir ses olarak

Kesin iphone alacam diyorsan alabilirsin ama androidde kullanımı tavsiye etmem airpodsu

Apple Airpods 4. Nesil (MXP63TU/A)

Spotify kullanacaksanız arkadaşların önerdikleri işinizi görür, Apple Music kullanacaksanız wf-1000xm5.

kulaküstü kulaklık olarak q45 ile ilgili bi fikrin varmı acaba
kulak içi kullanmaktan kulaklarım ağrıyor açıkçası
Attıklarım daha iyidir veya eşittir ses olarak

Kesin iphone alacam diyorsan alabilirsin ama androidde kullanımı tavsiye etmem airpodsu

Apple Airpods 4. Nesil (MXP63TU/A)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,568
Üyeler
173,213
Son üye
akzonobel7
Geri