Neler Yeni

Airpods Eşleştirme ve Şarj Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Azat Kaya
2. Nesil bir Airpods hediye geldi ancak eşleştirme moduna soramıyorum cihazı, Apple resmi sitesinde belirtilen sıfırlamayı denedim ancak sıfırlayamadımda. Elimde kaldı öylece şarja takıyorum şarj olup olmadığını anlayamadım hep yeşil ışık yanıyor.

Elovee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Elöve Geyik
hocam cihazın replika olmadığına emin olun öncelikle, bire bir replikalar piyasada çok fazla mevcut.
onun haricinde sabit yeşil yanıyorsa şarj olmuş demektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Azat Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam cihazın replika olmadığına emin olun öncelikle, bire bir replikalar piyasada çok fazla mevcut.
onun haricinde sabit yeşil yanıyorsa şarj olmuş demektir.
Replika olmadığını varsayıyorum, replika da olsa 3-5 hafta kullanayım en azından bağlanmadan öylece durması moralimi bozdu. :)

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,665
İsim
Sarp Yılmaz
Replika olmadığını varsayıyorum, replika da olsa 3-5 hafta kullanayım en azından bağlanmadan öylece durması moralimi bozdu. :)
Hocam ürünün kapağını açın ekrana gelen bildirimde direk bağlana dokunun eğer başka işlem istemeden bağlanıyorsa genelde original ama senden arkadaki tuşa basılı tutmanı istiyorsa replikadır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Azat Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ürünün kapağını açın ekrana gelen bildirimde direk bağlana dokunun eğer başka işlem istemeden bağlanıyorsa genelde original ama senden arkadaki tuşa basılı tutmanı istiyorsa replikadır.
Telefonum android hocam ya, arkadaşın iPhone'da denedik o da görmedi sanırım replika bir ürün en azından para vermedim mutluyum.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,665
İsim
Sarp Yılmaz
Telefonum android hocam ya, arkadaşın iPhone'da denedik o da görmedi sanırım replika bir ürün en azından para vermedim mutluyum.
Zaten orijinal da olsa Android ile çok sağlıklı çalışmaz malum Apple ekosistem politikası ama tabi para vermemeniz iyi olmuş :)

Top Bottom