Airpods Eşleştirme ve Şarj Sorunu

Reaksiyon skoru
2
2. Nesil bir Airpods hediye geldi ancak eşleştirme moduna soramıyorum cihazı, Apple resmi sitesinde belirtilen sıfırlamayı denedim ancak sıfırlayamadımda. Elimde kaldı öylece şarja takıyorum şarj olup olmadığını anlayamadım hep yeşil ışık yanıyor.

hocam cihazın replika olmadığına emin olun öncelikle, bire bir replikalar piyasada çok fazla mevcut.
onun haricinde sabit yeşil yanıyorsa şarj olmuş demektir.
Replika olmadığını varsayıyorum, replika da olsa 3-5 hafta kullanayım en azından bağlanmadan öylece durması moralimi bozdu. :)

Replika olmadığını varsayıyorum, replika da olsa 3-5 hafta kullanayım en azından bağlanmadan öylece durması moralimi bozdu. :)
Hocam ürünün kapağını açın ekrana gelen bildirimde direk bağlana dokunun eğer başka işlem istemeden bağlanıyorsa genelde original ama senden arkadaki tuşa basılı tutmanı istiyorsa replikadır.

Hocam ürünün kapağını açın ekrana gelen bildirimde direk bağlana dokunun eğer başka işlem istemeden bağlanıyorsa genelde original ama senden arkadaki tuşa basılı tutmanı istiyorsa replikadır.
Telefonum android hocam ya, arkadaşın iPhone'da denedik o da görmedi sanırım replika bir ürün en azından para vermedim mutluyum.

Telefonum android hocam ya, arkadaşın iPhone'da denedik o da görmedi sanırım replika bir ürün en azından para vermedim mutluyum.
Zaten orijinal da olsa Android ile çok sağlıklı çalışmaz malum Apple ekosistem politikası ama tabi para vermemeniz iyi olmuş :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,538
Üyeler
185,759
Son üye
gılgameş
Geri