Neler Yeni

airpods kırmızı ışık anlamı nedir

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
elimde ıphone airpodsu var açıkcası hangi model ws bilmiyorum arkadaşdan almıştım bedava ya bu kutu kendi kendine şarj ediyordu sözde ama kutunun altında bi şarj yeri var bende yaklasık 3 4 aydır hiç şarj etmedim ( şarj aletide yok ) yaklasık 3 ay sonra ilk defa blutooth açtıgımda kulaklıga baglanamıyorum yeşil ışık hiç gelmiyor sadece kırmızı ışık geliyo telefonda kullaklıgı görmüyo ne yapmam lazım

Existentia

80+ Silver
Kutu kendi kendini şarj ediyor derken ? Hocam kulaklığı şarj etmeniz gerekiyor biliyorsunuz değil mi ?

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutu kendi kendini şarj ediyor derken ? Hocam kulaklığı şarj etmeniz gerekiyor biliyorsunuz değil mi ?
valla ne bilim googlede okumuştum da kendi kendine şarj oluyor diye kutunun içine takınca o zaman şarj aleti almam lazım sanırım ucuz yollu ıphone kulaklıklar için sarj aleti önerecek varmı

yerçileği

80+ Bronze
elimde ıphone airpodsu var açıkcası hangi model ws bilmiyorum arkadaşdan almıştım bedava ya bu kutu kendi kendine şarj ediyordu sözde ama kutunun altında bi şarj yeri var bende yaklasık 3 4 aydır hiç şarj etmedim ( şarj aletide yok ) yaklasık 3 ay sonra ilk defa blutooth açtıgımda kulaklıga baglanamıyorum yeşil ışık hiç gelmiyor sadece kırmızı ışık geliyo telefonda kullaklıgı görmüyo ne yapmam lazım
Kutuda şarj kablosu olması lazım

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
valla ne bilim googlede okumuştum da kendi kendine şarj oluyor diye kutunun içine takınca o zaman şarj aleti almam lazım sanırım ucuz yollu ıphone kulaklıklar için sarj aleti önerecek varmı?
İnternetten al veya hiç beklemek ile uğraşma bir telefoncudan, varsa bir marketten ucuz bir kablo al.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
yok ya arkadaş verdi kutusunu aldım sade o kulaklıkların içine koyulan ben orda şarj oluyo sanıyordum çünkü kendi kendine şarj oluyor ws diyordu :D bi teknoloji ile neyse şarj aletini de alırız artık

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
yok ya arkadaş verdi kutusunu aldım sade o kulaklıkların içine koyulan ben orda şarj oluyo sanıyordum çünkü kendi kendine şarj oluyor ws diyordu :D bi teknoloji ile neyse şarj aletini de alırız artık
keşke öyle olsa hocam AS:daSD:AS

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Airpods'ları taktığın kutuda batarya var ,o batarya aracılığı ile kutuya koyduğun an şarj oluyor.
Kutuyu'da aynı bir powerbank gibi şarj etmen gerekiyor düzenli aralıklarla .

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
keşke öyle olsa hocam AS:daSD:AS
ahaha cahil kaldık valla bu mevzulara hayır bide verdigi ıphonun kulaklıgı orjinal 1500 tl felandı sanırım gene 2 ay iyi götürmüş :D günde 1 saat iş çıkışı dinliyodum baktım bigün ışık kırmızıya döndü blutooth da görmüyor dedim heralde şarjı bitti :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Airpods'ları taktığın kutuda batarya var ,o batarya aracılığı ile kutuya koyduğun an şarj oluyor.
Kutuyu'da aynı bir powerbank gibi şarj etmen gerekiyor düzenli aralıklarla .
anladım demekki bütün şarjı yemişiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,500
Üyeler
164,684
Son üye
Saruhan37
Top Bottom