K khuton 80+ Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 215 Reaksiyon skoru 20 18 Temmuz 2025 #1 15 plus alacagim yaninda airpodsda almak isitiyorum ancak modelleri hakkinda fikrim yok hangisini almaliyim?
15 plus alacagim yaninda airpodsda almak isitiyorum ancak modelleri hakkinda fikrim yok hangisini almaliyim?
P pcmeraklisi34 80+ Silver Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 3,834 Reaksiyon skoru 1,313 19 Temmuz 2025 #2 khuton yazmış: 15 plus alacagim yaninda airpodsda almak isitiyorum ancak modelleri hakkinda fikrim yok hangisini almaliyim? Devamı için tıklayın... Güncel 3 modeli var zaten, Airpod 4 var onun ANC versiyonu var bir de Pro 2. Nesil var. Bütçe düşükse AirPod 4 alıyorsun bütçe bolsa Pro 2 alıyorsun denebilir kabaca
khuton yazmış: 15 plus alacagim yaninda airpodsda almak isitiyorum ancak modelleri hakkinda fikrim yok hangisini almaliyim? Devamı için tıklayın... Güncel 3 modeli var zaten, Airpod 4 var onun ANC versiyonu var bir de Pro 2. Nesil var. Bütçe düşükse AirPod 4 alıyorsun bütçe bolsa Pro 2 alıyorsun denebilir kabaca