Neler Yeni

Airpods pro 2. el olur mu ?

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
2. el airpods pro alınır mı
nelere dikkat etmek gerekir
fiyatına değer mi
bu hafta ip11 alacağım ekosistem olsun istiyorum en uygunu airpods pro gibi 2. elde 2 bin civarına bulunabiliyor sıfır fiyatı 3250 civarı şu anda

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Sahte olma ihtimali çok yüksek ve bazı sahte olanlar gerçek ile aynı oluyor ayırt edilemiyor bu yüzden önermem

SerhatCC

80+ Bronze
dostum 0ı 3250 değil ben 3.nesili 2800e aldım ay başı. 11, apple watch se ve airpods 3. nesil kullanıyorum. 2. el almak istemedim çünkü gerçeğe çok yakın çakmaları var 2. el sitelerinde görmüşsündür 300 400 liraya. güvenemedim açıkcası ve bastım aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

apple'ın kendi sitesinde https://www.apple.com/tr/shop/product/MLWK3TU/A/airpods-pro 4500 tl şuan. tekno marketlerde 200 300 daha ucuz oluyor

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sahte olma ihtimali çok yüksek ve bazı sahte olanlar gerçek ile aynı oluyor ayırt edilemiyor bu yüzden önermem
kulaklığı telefona bağladığımızda gözüken seri numarasını apple sitesinde taratınca gerçekliği ortaya çıkmıyor mu hocam

dostum 0ı 3250 değil ben 3.nesili 2800e aldım ay başı. 11, apple watch se ve airpods 3. nesil kullanıyorum. 2. el almak istemedim çünkü gerçeğe çok yakın çakmaları var 2. el sitelerinde görmüşsündür 300 400 liraya. güvenemedim açıkcası ve bastım aldım

apple'ın kendi sitesinde https://www.apple.com/tr/shop/product/MLWK3TU/A/airpods-pro 4500 TL şuan. tekno marketlerde 200 300 daha ucuz oluyor
hocam 3. nesil değil pro olanı 3250 civarı 3. nesil 2780 e var şu an sıfırı internet sitelerinde ona da baktım akakçeden kontrol ediyorum

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
kulaklığı telefona bağladığımızda gözüken seri numarasını apple sitesinde taratınca gerçekliği ortaya çıkmıyor mu hocam
adamlar apple'dan 1 tane gerçek airpods alıyor sonra ürettikleri sahte airpod'ların hepsine aynı seri numarayı koyuyorlar ve seri numarasını o aldıkları gerçek airpod'unkini yazıyorlar bu yüzden sahte olanı apple'ın sitesinde aratınca gerçekmiş gibi çıkıyor yan, sahte airpod a gerçek airpod seri numarası çakıyolar

SerhatCC

80+ Bronze

hocam 3. nesil değil pro olanı 3250 civarı 3. nesil 2780 e var şu an sıfırı internet sitelerinde ona da baktım akakçeden kontrol ediyorum
dostum pro olan 2800 demedim. 3.nesil bile 2800 iken pronun 3200 olduğunu iddia ediyorsun apple'ın kendi sitesinde bile 4500 lira hala akakçe falan diyorsun. pro model neden bir alt nesilden yüzde 15 daha pahalı olsun kim 3. nesili alır o zaman.

sonra elime kullanılmış ürün geldi yok sorunlu ürün yolladılar diye başlık açıyorsunuz. 3200e buldugun yerden al dostum sen

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
adamlar apple'dan 1 tane gerçek airpods alıyor sonra ürettikleri sahte airpod'ların hepsine aynı seri numarayı koyuyorlar ve seri numarasını o aldıkları gerçek airpod'unkini yazıyorlar bu yüzden sahte olanı apple'ın sitesinde aratınca gerçekmiş gibi çıkıyor yan, sahte airpod a gerçek airpod seri numarası çakıyolar
oha lan bu nasıl taktik böyle

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
dostum pro olan 2800 demedim. 3.nesil bile 2800 iken pronun 3200 olduğunu iddia ediyorsun apple'ın kendi sitesinde bile 4500 lira hala akakçe falan diyorsun. pro model neden bir alt nesilden yüzde 15 daha pahalı olsun kim 3. nesili alır o zaman.

sonra elime kullanılmış ürün geldi yok sorunlu ürün yolladılar diye başlık açıyorsunuz. 3200e buldugun yerden al dostum sen
dünyadaki en güvenilir mağaza olan amazonun kendi satıcısı olduğu ürün tam olarak 3295 tl den satışta apple her zaman daha pahalıya satar

SerhatCC

80+ Bronze
dünyadaki en güvenilir mağaza olan amazonun kendi satıcısı olduğu ürün tam olarak 3295 TL den satışta apple her zaman daha pahalıya satar
apple her zaman daha pahalıya satarmış :D satar da yüzde 5 10 pahalıya satar yüzde 35 değil.

ne hikmetse iphone 11 12 13, airpods 2. 3. ler ve watchların hepsi aynı fiyat neredeyse apple ile, sadece pro daha ucuz :d allah allah bak sen allahın şu işine.

girdim ürünün yorumlarına baktım amazonda. kullanılmış ürün yollamışlar millete :D tamam kardeşim en mantıklı ticaret adamı sensin devam et

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
apple her zaman daha pahalıya satarmış :D satar da yüzde 5 10 pahalıya satar yüzde 35 değil.

ne hikmetse iphone 11 12 13, airpods 2. 3. ler ve watchların hepsi aynı fiyat neredeyse apple ile, sadece pro daha ucuz :d allah allah bak sen allahın şu işine.

girdim ürünün yorumlarına baktım amazonda. kullanılmış ürün yollamışlar millete :D tamam kardeşim en mantıklı ticaret adamı sensin devam et
80 yaşında falan mısın ne bu geri kafalılık saçma sapan şeyler söylüyorsun sen yokken amazon vardı

şahin doğan

80+ Platinum
airpods pro nun en son sürümü 4C165 diye biliyorum, alacağın kulaklığı kontrol ederken sürüm numarasına bak.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
2. el kulaklık hem de bu bütçelerde bence tercih etmeyin 4-5 ay geç alın kasım ayında alın örneğin.

Earpods, airpods'lar tam kulağın içine kadar giriyor çünkü. :)

Top Bottom