- Reaksiyon skoru
- 283
kulaklık amerikada 250 + vergi. nasıl satacaksın 6-7k yaHer şey tabii ki ses değil ama appleın türkiye fiyatlandırması çok saçma. Bu kurda bu kulaklığın olması gereken fiyatı max 6-7k
kulaklık amerikada 250 + vergi. nasıl satacaksın 6-7k yaHer şey tabii ki ses değil ama appleın türkiye fiyatlandırması çok saçma. Bu kurda bu kulaklığın olması gereken fiyatı max 6-7k
Banka puanlarım vardı Ziraat bankası ile 7500 6 taksit olarak aldım fiyat fena değil gibiİş bankası hocam
Şu ara hocam çok da olmadı.bi ara ne ara. ben de 5500 e almıştım.ama şimdi alamıyoruz.
attığın link kasım ayı. nisandayız. dolar 4-5 tl arttı o araŞu ara hocam çok da olmadı.
7699 LİRAYA AİRPODS 4 vs 7988 liraya AİRPODS PRO?
Hepsiburada 7699 TL’ye AirPods 4 anc Trendyol’da 7988 TL AirPods Pro 2 Hangisi alınır Veya direk AirPods düz ikinci nesilden bu kulaklıklara geçmeye değer miforum.donanimarsivi.com
Arkadaş fotosunu atmamış da konusunu paylaşmış. Trendyol'da satmıştı Trendyol'un kendisi.
İner bence yine 8'lere falan.
Biliyorum hocam. Fiyatlar durulmuyor zaten ama satış olmadıkça düşürürler.attığın link kasım ayı. nisandayız. dolar 4-5 tl arttı o ara
Kulaklıkta sorun yok, şahsen çok güzel bir kulaklık. Bazı kişiler deneyimleyip sevmiyor, bazı kişiler ise sadece Apple olduğu için sevmiyor.Meraktan soruyorum neden herkes kötülüyor gibi konuşuyor.
Fiyat haricinde bir sıkıntısı mı var