3.nesil cok farklı cıkar mı ki ve ne zaman cıkıyo biliyo musunAirpods bana nedense çok fazla para israfı geliyor ama illa almak istiyorsan bence 3.nesili beklemelisin (eğer bütçen varsa)
telefonumda iphone o uyumu seviyorum ondan dolayi almayi dusundum airpodsbu ona herhalde 1000 x basarGalaxy Buds3 Pro White | Samsung Türkiye
Galaxy Buds3 Pro (SM-R630NZWATUR) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Ses ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
Çok fazla emin değilim ama sabredebilirsen max 8 aya çıkabilir bence3.nesil cok farklı cıkar mı ki ve ne zaman cıkıyo biliyo musun
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefonumda iphone o uyumu seviyorum ondan dolayi almayi dusundum airpods
o kadar beklemem alırım buyuk ihtimal yarin ozellikleri falan baya hosuma gitti suanki kulaklıgımda qcy t13 ve neden bilmiyorum qcy t13 ün sol kulaklıgı benim kulagımda durmuyo diger başlıkları da denemistim umarim apple da oyle bi sorun olmaz (aynı sorun qcy de bi arkadasımda daha var)Çok fazla emin değilim ama sabredebilirsen max 8 aya çıkabilir bence
o zaman alabilirsin kendi kararıno kadar beklemem alırım buyuk ihtimal yarin ozellikleri falan baya hosuma gitti suanki kulaklıgımda qcy t13 ve neden bilmiyorum qcy t13 ün sol kulaklıgı benim kulagımda durmuyo diger başlıkları da denemistim umarim apple da oyle bi sorun olmaz (aynı sorun qcy de bi arkadasımda daha var)