Neler Yeni

AJ159PRO Hakkında Yardım

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akif Erdem
Merhabalar arkadaşlar, temudan 740 TL’ye beyaz aj159 pro sipariş ettim.Bu mouse nasıl sizce kullanılır mı skatezleri iyi mi? Bende hyperx pulsfire haste var. Ayrıca bu mouse hz işi nasıl oluyor anlatabilecek var mı işlemci ve monitörle alakası varmış sanırım? (Mousenin bir kroniği falan var mı belki satmayı düşünebilirim duruma göre ciddi problemi vs varsa.)

İşlemcim r5 3600
Anakartım B-450m a pro max

Monitörüm şuan 75 hz ama mouse gelene kadar 180-240hz monitör almayı planlıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
enes hünkar
kendi skatezleri oldukça kötü heleki 2 ay sonrası hiç kaymamaya başlıyor. dot skatez öneririm. 3.5 aydır kullanıyorum son 5 gündür sağ clickten aşırı fazla gıcırtı ve yay sesi geliyor günlük kullandıgım için üstüne düşmedim fakat oyunlarda sıkıntı. 1khz ile 8khz arası 50fps farkediyor i512400f özelinde. 1khz ile 8khz fark ediyor tek mouse olarak kullanırsan ayırt etmesi zor. apexi 8khz pro 1khz olarak kullanıyorum ikisinin arasında geçince farkı anlayabiliyorum. malzeme kalitesi olarak ortalama az buçuk gövdedende gıcırdama geliyor ilk zamanlarda yoktu.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,564
İsim
Dontaçhi kâfi.
Bazı kullanıcılarda redditte de gördüğüm kadarıyla driverının kurulamaması gibi bir problem varmış sanırım ama çözülmeyecek bir problem değil. Birde geçenlerde sadece bu forumda 1 kullanıcı kullanırıken bağlantısının kopmasıyla ilgili bir sorun yaşamıştı ancak çözdü mü yada sorun sadece onun üründe mi var bilmiyorum çünkü bu kopma problemiyle alakalı yardımcı olmak için reddit forumlarını araştırdığımda redditte hiçbir şey bulamadım bu konuyla alakalı.

Bende sipariş verdim bekliyorum bakalım, ürün problemli gelirse temu iade konusunda çok başarılı bir site iade edersiniz.
Skatez konusundaysa wraith gibi sitelerde satılan Universal DOT skatezleri öneririm.

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akif Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı kullanıcılarda redditte de gördüğüm kadarıyla driverının kurulamaması gibi bir problem varmış sanırım ama çözülmeyecek bir problem değil. Birde geçenlerde sadece bu forumda 1 kullanıcı kullanırıken bağlantısının kopmasıyla ilgili bir sorun yaşamıştı ancak çözdü mü yada sorun sadece onun üründe mi var bilmiyorum çünkü bu kopma problemiyle alakalı yardımcı olmak için reddit forumlarını araştırdığımda redditte hiçbir şey bulamadım bu konuyla alakalı.

Bende sipariş verdim bekliyorum bakalım, ürün problemli gelirse temu iade konusunda çok başarılı bir site iade edersiniz.
Skatez konusundaysa wraith gibi sitelerde satılan Universal DOT skatezleri öneririm.
Linki var mı hocam size zahmet

Zechion

80+ Silver
kendi skatezleri oldukça kötü heleki 2 ay sonrası hiç kaymamaya başlıyor. dot skatez öneririm. 3.5 aydır kullanıyorum son 5 gündür sağ clickten aşırı fazla gıcırtı ve yay sesi geliyor günlük kullandıgım için üstüne düşmedim fakat oyunlarda sıkıntı. 1khz ile 8khz arası 50fps farkediyor i512400f özelinde. 1khz ile 8khz fark ediyor tek mouse olarak kullanırsan ayırt etmesi zor. apexi 8khz pro 1khz olarak kullanıyorum ikisinin arasında geçince farkı anlayabiliyorum. malzeme kalitesi olarak ortalama az buçuk gövdedende gıcırdama geliyor ilk zamanlarda yoktu.
Hocam ben bu kutudan gelen hiçbir şeyi takmadım sıkıntı olur mu? Skatez vardı galiba kutuda. Takmamak mouse'a zarar falan verir mi?

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akif Erdem
R5 3600de kaç hz de kullanımı önerirsiniz hocam?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,564
İsim
Dontaçhi kâfi.
Linki var mı hocam size zahmet
Dot skatezler için diyorsanız

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akif Erdem
Dot skatezler için diyorsanız
Teşekkür ederim hocam üçü arasından özellikle önereceğiniz var mıdır?

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Aras Şimşek
Hocam ben de apex var dun yere dustu ama ıcınden bı ses gelmyor sensorde de sorun yok gıbı sonradan basıma ıs açar mı sızce

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,564
İsim
Dontaçhi kâfi.
Teşekkür ederim hocam üçü arasından özellikle önereceğiniz var mıdır?
Son attığım oldukça iyi. Obsidian tabii ki de aralarındaki en sağlamı olabilir ama o skatezin hakkı o mouse değil gibi 😅 ESPtiger Yanzi iyidir tabi aralarında 50TL gibi bir fark var Obsidian yada yanzi. İkisi de iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,603
Üyeler
167,525
Son üye
Darknigh7
Top Bottom