genelde realtek yada nordic oluyorHocam bu bahserdilen mouselar 8khz dongle işlemi geliyor? İçindeki anakart mı diyeyim artık hangi marka Nordic mi
Farkını hissedemez çoğu kişi3311 sensör kötü değil mi aj159 a göre falan?
Baktım sanırım 2 üründe 1khz leş bana göre 8k hz ye alıştım 1khz bomboş ve yavaş gibi geliyor artık üzdü beniikisi de iyi durmuyor birinci linkteki 3311 mi ne sensör diğeri 3395 yazmışlar marka farklı dikkat edin sahte gibi duruyor 2. si bir sıkıntı var da orda. Ayrıca almayın gümrükten geçirmezlerse uğraşırsınız ihtimali de yüksek yasa geldi kimse takmıyor herhaldeya da kimse anlamamış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
genelde realtek yada nordic oluyor
Monitörünüz kaç Hz hocam?Baktım sanırım 2 üründe 1khz leş bana göre 8k hz ye alıştım 1khz bomboş ve yavaş gibi geliyor artık üzdü beni![]()
Dpi yavaslatsabiz ayni oluyoBaktım sanırım 2 üründe 1khz leş bana göre 8k hz ye alıştım 1khz bomboş ve yavaş gibi geliyor artık üzdü beni![]()
280 hzMonitörünüz kaç Hz hocam?
DPI 8k yada 10 K da oynuyorum özellikle valorant hocam bir çok kişiye aşırı hızlı geliyor kullandığım DPI aralığı ama beni anca tatmin ediyorDpi yavaslatsabiz ayni oluyo
Kullanamazsın altında şarj pinleri yoktur179max olandan çektim bi tane şeyi merak ediyorum 159apex istasyonuyla şarj edip 8k kullanabilir miyim acaba?
Batarya kapasitesiAj179 v2 ve v2 maxın farkı nedir
159 pro teknik olarak daha iyiAJAZZ AJ179V2 bu model AJAZZ AJ159 PRO ile kıyaslandığında hangisi daha iyi? Şu anda AJ159 PRO kullanıyorum fakat elime küçük geliyor sanırım bu 179V2 modeli uzun modellerden. Çok fark yoksa almayı düşünüyorum açıkçası.