Ajazz 179 v2 Alınır mı

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,989

ürün bu sizce alınır mı? wincreditim var bana geleceği yanındaki 400tllik ürünle birlikte 700tl en fazla elimde 159 pro var şarjı bitince kullanmak için almayı düşünüyorum 8khz ile işim yok

keske sarj standı olsa bununda guzel mouse
ya 159un şarjı bitince kullanırım hemde farklı tutuşlar denerim belki daha rahattır bu sence alınır mı 159 prodan eksik kalır bi yanı varmı

ya 159un şarjı bitince kullanırım hemde farklı tutuşlar denerim belki daha rahattır bu sence alınır mı 159 prodan eksik kalır bi yanı varmı
paw3311 o kotu ama zaten yedekse ne olacakkı al gec

Hocam 159un şarjı bitince standın kablosunu mousea takın öyle kullanın 8k ile işiniz yoksa. Ben genellikle öyle yapıyorum şarjı bitince.

Hocam 159un şarjı bitince standın kablosunu mousea takın öyle kullanın 8k ile işiniz yoksa. Ben genellikle öyle yapıyorum şarjı bitince.
kablolu kullanınca çok rahatsız oluyorum ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paw3311 o kotu ama zaten yedekse ne olacakkı al gec
çok kötü bir sensör mü belki 179 pro veya apexte gelebilir belki onuda bekleyebilirim

kablolu kullanınca çok rahatsız oluyorum ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok kötü bir sensör mü belki 179 pro veya apexte gelebilir belki onuda bekleyebilirim
yanı dusuk bır sensor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,237
Üyeler
183,962
Son üye
v3ys7
Geri