🔥İndirim AJAZZ AF98 - KABLOLU - Mekanik Klavye - Vergisiz 762,21 TL

gavanoz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
Merhaba arkadaşlar paylaşıldı mı yada işe yarar mı bilmiyorum fakat kablolu olmasına rağmen fiyatı bana gayet makul geldi. forumda da bayadır turuncu site linki görmüyordum paylaşmak istedim

AJAZZ AF98 Kablolu Mekanik Klavye

Ekler

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    55 KB · Hit: 721
Merhaba arkadaşlar paylaşıldı mı yada işe yarar mı bilmiyorum fakat kablolu olmasına rağmen fiyatı bana gayet makul geldi. forumda da bayadır turuncu site linki görmüyordum paylaşmak istedim

AJAZZ AF98 Kablolu Mekanik Klavye
en sondakinin bluetooth bağlantısı da var sanırım fakat yorumlarda biri fotoğrafla alakası yok demiş

Bence alınmaz fotoğrafta ki ürünle gelecek ürünün uyuşmama durumu olabilir knob olmayabilir her ne kadar siyah olanda gösterse de bence riske girmeye pek değmez.

en sondakinin bluetooth bağlantısı da var sanırım fakat yorumlarda biri fotoğrafla alakası yok demiş
hocam dediğiniz gibi düşündüm bende fakat açıklamasında kablolu yazıyor

klavye hakkında kendi sitesinde bilgi bulamadım plus modeli var o da membran fotoğrafta kablosuz bağlantı kısayolları var büyük ihtimalle fotoğraflar ve gelen ürün farklı olacak membran klavyeye 1200 vermiş olacaksınız tr den aigolara bakılabilir

Yorum ortalaması müthiş alınır (!)

Yalnız vergiyle beraber 1300TL gibi fiyatı var, doğru yönlendirme olmuyor bu şekilde.

Geri