Neler Yeni

Ajazz AJ159 APEX kaç TL'ye alınır?

Oguz...

80+ Bronze
Ajazz'ın kendi sitesindeki fiyattan bahsediyoruz. O sitedeki fiyat yabancılar için çekilmiş bir fiyatlandırma zaten, bu yüzden yüksek. Ama yabancılar dolar kullandığı için yabancılara ucuz. Sen onu gidip TL'ye çevirsen bile 2400'e denk gelirken bu elemanın türk arkadaş 2500'e aldı demesi ironik. Ayrıca türk lirası ile satış yapan temu, aliexpress gibi sitelerde bu fiyat çok daha düşük.

Hatta şimdi baktım sepete ekleyince 52 dolara düşüyormuş apex. Ajazz'ın kendi dolar bazlı yurtdışı satış sitesinde bile hal böyleyken bu çakallar millete 2000 liraya apex kakalayabileceğini zannediyor. :D
Alıntıyı görüntüle
Ben fiyat anlamında demiyorum ne alırsan al 1.6 katı fiyatına geliyor dışardan ondan bahsettim gidipte sitesinden 52 dolara alamadığımıza göre

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
Ajazz'ın kendi sitesindeki fiyattan bahsediyoruz. O sitedeki fiyat yabancılar için çekilmiş bir fiyatlandırma zaten, bu yüzden yüksek. Ama yabancılar dolar kullandığı için yabancılara ucuz. Sen onu gidip TL'ye çevirsen bile 2400'e denk gelirken bu elemanın türk arkadaş 2500'e aldı demesi ironik. Ayrıca türk lirası ile satış yapan temu, aliexpress gibi sitelerde bu fiyat çok daha düşük.

Hatta şimdi baktım sepete ekleyince 52 dolara düşüyormuş apex. Ajazz'ın kendi dolar bazlı yurtdışı satış sitesinde bile hal böyleyken bu çakallar millete 2000 liraya apex kakalayabileceğini zannediyor. :D
Alıntıyı görüntüle
hocam sitede am3 max olan model de var mı acaba ? %25 indirim varsa almak isterim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Siyah ve beyazlar çok az var ilanda o yüzden 2000'e alırsan şükret. İnsanların en çok tercih ettiği renkler o renkleri alanlar kendi kullanıyor muhtemelen.
Diğer renkleri 1500'den alabilirsin

penthaL

80+
Ben fiyat anlamında demiyorum ne alırsan al 1.6 katı fiyatına geliyor dışardan ondan bahsettim gidipte sitesinden 52 dolara alamadığımıza göre
Yahu adamlar yurtdışında dolar kazanan insanlara bile 50 dolar gibi bir fiyatlandırma çekiyor diyoruz hala nesini anlamıyorsun? Biz ajazz'ın kendi sitesinden almıyoruz zaten, TL destekli aliexpress temu gibi uygulamalar mevcut. Biz sadece örneklendiriyoruz. Mouse dolar bazında satılırken bile 50 dolara satılıyor, TL'ye çevirince 1600-1700 anca ediyor. Bu çakallar da 60 dolara TR'de satmaya çalışıyor. Neyini anlamıyorsun?

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
İsrafil can
elimde ajaz 159 pro var iade edip 1300 e falan alınır mı? apex

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Ben mi millete sallıyormuşum? :D Ulan şu fiyata satıldı bu fiyata satılır falan filan diye bir yerlerinizden uyduruyorsunuz ben de cevabınızı veriyorum. Ne oldu kanıt getiremedin mi? Ulan apex şuanda ajazz'ın kendi sitesinde bile pahalı fiyattan satılmasına rağmen 70 dolar. Bir çılgınlık yapıp TL'ye çevirirsen bile 2400 liraya denk geliyor ve sen diyorsun ki Türk arkadaş indirimlerden önce Ajazz'ın adı sanı duyulmamışken 2500'e aldı. Nereden aldı? Nasıl 2500'e geldi? Kanıtın yok birşeyin yok kanıt getir dedim kıvırmaya başladın daha da rezil olmadan sus artık.
Ulan 2000'e sattım diyene Ziyaaaa yazıp milleti tilt eden sensin. İlk kez Temu'da görüp 850 TL'lik ürün muamelesi çekmeyin. Temu'da Pro modeline 1400 veren çok kişi var ucuz diye. 2500'e aylar öncesinde satılacağına neye göre inanmıyorsun? Aylar öncesinde Whatgeek'de satılıyordu. İndirimsiz fiyatı 70 dolardan alan yabancılar da var Türkler de. Kur ile 2410 ediyor zaten. Düz 2500 diyorum. 50 dolara indiğinde de alan var. O da kur ile 1721 yapıyor zaten. 850'ye alamadın da karın ağrın mı var? Gel bende fazladan var kur ile 2410 ediyormuş, sana tamı tamına 2390 TL'ye veriyorum. Kargo da benden. Bu kıyağımı unutma.

Top Bottom