Bilader boş yapmaya devam ediyorsun.boş gelenin boş kalfası 2 tane mouse almışsın raconunu kesiyorsun
apex dede gıcırdama var dıye bılıyorumhocam bunda tıklarken biraz gıcırtı oluyor o yüzden iyade etmek istiyorum ama mavi rengini buldum apexin
Yav tamamda kardeşim adam sattığına bir şey demiyorum ben ajazz iyilik yapmış Türkiye fiyatı çekmiş indirim yapmış bu normal satış fiyatını düşürmüş demek değil .he alındıktan sonrada Ülkemize göre fiyat belirlenmesi lazım oda ayrı bir şeyYahu adamlar yurtdışında dolar kazanan insanlara bile 50 dolar gibi bir fiyatlandırma çekiyor diyoruz hala nesini anlamıyorsun? Biz ajazz'ın kendi sitesinden almıyoruz zaten, TL destekli aliexpress temu gibi uygulamalar mevcut. Biz sadece örneklendiriyoruz. Mouse dolar bazında satılırken bile 50 dolara satılıyor, TL'ye çevirince 1600-1700 anca ediyor. Bu çakallar da 60 dolara TR'de satmaya çalışıyor. Neyini anlamıyorsun?
850 TL'ye forumdan birince veriyorum, sırf alamayan birinin işi görülsün diye. Merak etme kendim satsam da 1400 den fazla fiyat yazmazdım.530ttlik ürünü 2000 e millete kitlemenin derdindesiniz
apex mı pro mu hocam850 TL'ye forumdan birince veriyorum, sırf alamayan birinin işi görülsün diye. Merak etme kendim satsam da 1400 den fazla fiyat yazmazdım.
Apexapex mı pro mu hocam
valla dusunurdum de sogudum artık alasım kactı
hangi renk var hocam elinizdeelimdekiler siyah 1500+kargoya sende
Bana ver hocam 1500 e satcam 19 yaşında garibanım
850 ye alıp 1500 e satmak ıyı tıcaretBana ver hocam 1500 e satcam 19 yaşında garibanım
5-6 arkadaş yazdı zaten hocam. Çok istiyorum diyen 2-3 kişi vardı onlardan birine vereceğim zaten.valla dusunurdum de sogudum artık alasım kactı