evet mavi nokta varUpdate kısmında 2 adet yer var birisi cihaz olan diğeri de programın updatesi
bende fps düşmüyo donuyoKabloluda 1k çalışmıyor mu zaten? Wirelessda 8k ise kasabilir. Bende pro modeli var mesela 8kda fortnite direk fps düşüklüğü yaşıyor.
Düşüyor derken fareyi sağa sola hızla çevirinde fps drop yiyorum.evet mavi nokta var
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende fps düşmüyo donuyo
Tamam iste farede sorun yok pcniz kasiyor islemci yetersizDüşüyor derken fareyi sağa sola hızla çevirinde fps drop yiyorum.
SAdece mouse mu donuyor yani klavyeyle hareket edemiyor musun?bende olmuyo sadece donuyo
Şefim sanmıyorum adamın işlemci 7500f başka bir problem var.Tamam iste farede sorun yok pcniz kasiyor islemci yetersiz
edebiliyom gta5 de ekran direk fareden dolayı donuyoTamam iste farede sorun yok pcniz kasiyor islemci yetersiz
SAdece mouse mu donuyor yani klavyeyle hareket edemiyor musun?
Baska oyunlarda dene hepsinde var miedebiliyom gta5 de ekran direk fareden dolayı donuyo
Hocam işlemcin kaç dereceye çıkıyor?edebiliyom gta5 de ekran direk fareden dolayı donuyo
Az daha detay verir misiniz?Çoğu kişinin aldığı aj159 apex modelinden aldım ama bir sorun var oyun oynarken 8k da kasma sorunu var 1k normak 8k da kasmasının çözümü var mı?