seyfx
80+ Bronze
- Katılım
- 4 Haziran 2024
- Mesajlar
- 779
Ben de yaşamadığım için tam bilmiyorum biri ses ya da videosunu atarsa aydınlanırızGıcırtı'dan kasıtları ne bende apex var bir soruna rastlamadım
Ben de yaşamadığım için tam bilmiyorum biri ses ya da videosunu atarsa aydınlanırızGıcırtı'dan kasıtları ne bende apex var bir soruna rastlamadım
Şükür öyle bir sorunum yok ay başın'dan beri kullanıyorum gif vs koyulan ekranı olması ayrı bi hava katıyorkasa sürtüyo büyük ihtimal tuşlara basınca ya da esnemeden yapıyordur kullandıkça geçer olsa bile
Sana 8khz veremeyen bozuk mal denk gelsin o zaman 5 te 1 fiyatın hakkı bu. Sanki zorla almışız adamlardan o fiyata bir de ayrı koruması çıktı başımıza.Dongle da farklı. Apex neyse pro'da o. Yok biri gıcırdıyor diğeri gıcırdamıyor diyen element uyduruyor. Adam işiniz gücünü bırakıp mouse başına oturuyor 5 te 1 fiyatına aldığı mouse ta hata arıyor.
Niye zımbo Pro'yu da aynı yerden almıyor musun? Kendi şizofreninizi millete yaymayın bende ikiside var ikiside aynı. Ayrıca Apex'in çipi de Nordic, Pro da olan oem kalitede. Daha aralarında olan farkı bilmiyor burada ahkam kesiyor. Al-sat falan mı yapıyorsun niye çok dokundu?Sana 8khz veremeyen bozuk mal denk gelsin o zaman 5 te 1 fiyatın hakkı bu. Sanki zorla almışız adamlardan o fiyata bir de ayrı koruması çıktı başımıza.
Bende 19 gündürdimi ya kafayı yicem 16 gün oldu hassret çekiyom.
bir tane apex aldım zımbom benim al sat yapsam bile sanane güzelim benim malı ucuza aldık diye niye sorun aramamamızı bekliyorsun parasını veriyorsam düzgün ürünü de talep ederim çok bir şey demiyorum ama bu düşüncen yüzünden umarım bir gün başın yanarNiye zımbo Pro'yu da aynı yerden almıyor musun? Kendi şizofreninizi millete yaymayın bende ikiside var ikiside aynı. Ayrıca Apex'in çipi de Nordic, Pro da olan oem kalitede. Daha aralarında olan farkı bilmiyor burada ahkam kesiyor. Al-sat falan mı yapıyorsun niye çok dokundu?
İşte problem burada. Ürün 1 kişiye ayıplı gitmiş olabilir ama kalkıp böyle çığırtkan gibi apex ler sorunlu dersen bende sana derim ki abe zımbo aj159 serisinin kasası hepsinde aynı. Pro da aynı apex'te aynı düz 159 da aynı. Madem öyle kronik rahatsızlık var hepsi sorunlu demen lazım. Element uydurma çirkeflikte yapıp beddua etme.bir tane apex aldım zımbom benim al sat yapsam bile sanane güzelim benim malı ucuza aldık diye niye sorun aramamamızı bekliyorsun parasını veriyorsam düzgün ürünü de talep ederim çok bir şey demiyorum ama bu düşüncen yüzünden umarım bir gün başın yanar
ettim bileİşte problem burada. Ürün 1 kişiye ayıplı gitmiş olabilir ama kalkıp böyle çığırtkan gibi apex ler sorunlu dersen bende sana derim ki abe zımbo aj159 serisinin kasası hepsinde aynı. Pro da aynı apex'te aynı düz 159 da aynı. Madem öyle kronik rahatsızlık var hepsi sorunlu demen lazım. Element uydurma çirkeflikte yapıp beddua etme.
Nasılda cevap veremeyince en alakasız şeye cvp veriyor. Kasaları aynı kanka bi yorumun var mı bu konuda? sdfsdfsdfettim bile
apex gıcırdamıyor kankam /:apexin sensörü 3950 sadece o kadar ve kasa farkı var pronun kasası daha iyi diyorlar apex gıcırrrrdıyomuş
siyahın altında dongle için bölme yok derken fotograf atarmısınızBende siyah ve mavi apex var ikisi de gaymak gibi aralarında ki tek fark; siyahın altında dongle için bölme yok ama mavinin altında dongle için bölme vardı. Ne gıcırtı ne başka bir şey sesleri çok güzel. Hele lcd ekran aşırı tatlı duruyor. Mümkünse apex almaya çalış.
gıcırdayanlar olduğunu biliyoruz hocam bir çok kişi gördüm sorun yaşamayıp kullanan da gördüm gıcırdayanların sorunu fabrika kaynaklıdır kullandıkça gıcırtısı da geçer gıcırtıyı büyük bir sorun olarak görmüyorum zaten "gıcırrrrrdıyomuş" dedim diğer arkadaş beni biraz fazla ciddiye almış ıdajshndsjapex gıcırdamıyor kankam /: