Neler Yeni

AJAZZ AJ159 apex mi pro'mu alım

Amd34

80+ Silver
kasa sürtüyo büyük ihtimal tuşlara basınca ya da esnemeden yapıyordur kullandıkça geçer olsa bile
Şükür öyle bir sorunum yok ay başın'dan beri kullanıyorum gif vs koyulan ekranı olması ayrı bi hava katıyor :D

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Mert ash
Dongle da farklı. Apex neyse pro'da o. Yok biri gıcırdıyor diğeri gıcırdamıyor diyen element uyduruyor. Adam işiniz gücünü bırakıp mouse başına oturuyor 5 te 1 fiyatına aldığı mouse ta hata arıyor.
Sana 8khz veremeyen bozuk mal denk gelsin o zaman 5 te 1 fiyatın hakkı bu. Sanki zorla almışız adamlardan o fiyata bir de ayrı koruması çıktı başımıza.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Sana 8khz veremeyen bozuk mal denk gelsin o zaman 5 te 1 fiyatın hakkı bu. Sanki zorla almışız adamlardan o fiyata bir de ayrı koruması çıktı başımıza.
Niye zımbo Pro'yu da aynı yerden almıyor musun? Kendi şizofreninizi millete yaymayın bende ikiside var ikiside aynı. Ayrıca Apex'in çipi de Nordic, Pro da olan oem kalitede. Daha aralarında olan farkı bilmiyor burada ahkam kesiyor. Al-sat falan mı yapıyorsun niye çok dokundu?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Mert ash
Niye zımbo Pro'yu da aynı yerden almıyor musun? Kendi şizofreninizi millete yaymayın bende ikiside var ikiside aynı. Ayrıca Apex'in çipi de Nordic, Pro da olan oem kalitede. Daha aralarında olan farkı bilmiyor burada ahkam kesiyor. Al-sat falan mı yapıyorsun niye çok dokundu?
bir tane apex aldım zımbom benim al sat yapsam bile sanane güzelim benim malı ucuza aldık diye niye sorun aramamamızı bekliyorsun parasını veriyorsam düzgün ürünü de talep ederim çok bir şey demiyorum ama bu düşüncen yüzünden umarım bir gün başın yanar

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
bir tane apex aldım zımbom benim al sat yapsam bile sanane güzelim benim malı ucuza aldık diye niye sorun aramamamızı bekliyorsun parasını veriyorsam düzgün ürünü de talep ederim çok bir şey demiyorum ama bu düşüncen yüzünden umarım bir gün başın yanar
İşte problem burada. Ürün 1 kişiye ayıplı gitmiş olabilir ama kalkıp böyle çığırtkan gibi apex ler sorunlu dersen bende sana derim ki abe zımbo aj159 serisinin kasası hepsinde aynı. Pro da aynı apex'te aynı düz 159 da aynı. Madem öyle kronik rahatsızlık var hepsi sorunlu demen lazım. Element uydurma çirkeflikte yapıp beddua etme.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Mert ash
İşte problem burada. Ürün 1 kişiye ayıplı gitmiş olabilir ama kalkıp böyle çığırtkan gibi apex ler sorunlu dersen bende sana derim ki abe zımbo aj159 serisinin kasası hepsinde aynı. Pro da aynı apex'te aynı düz 159 da aynı. Madem öyle kronik rahatsızlık var hepsi sorunlu demen lazım. Element uydurma çirkeflikte yapıp beddua etme.
ettim bile

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Tuğra

Thadox

80+ Bronze
Bende siyah ve mavi apex var ikisi de gaymak gibi aralarında ki tek fark; siyahın altında dongle için bölme yok ama mavinin altında dongle için bölme vardı. Ne gıcırtı ne başka bir şey sesleri çok güzel. Hele lcd ekran aşırı tatlı duruyor. Mümkünse apex almaya çalış.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Tuğra
Bende siyah ve mavi apex var ikisi de gaymak gibi aralarında ki tek fark; siyahın altında dongle için bölme yok ama mavinin altında dongle için bölme vardı. Ne gıcırtı ne başka bir şey sesleri çok güzel. Hele lcd ekran aşırı tatlı duruyor. Mümkünse apex almaya çalış.
siyahın altında dongle için bölme yok derken fotograf atarmısınız

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Mert ash
apex gıcırdamıyor kankam /:
gıcırdayanlar olduğunu biliyoruz hocam bir çok kişi gördüm sorun yaşamayıp kullanan da gördüm gıcırdayanların sorunu fabrika kaynaklıdır kullandıkça gıcırtısı da geçer gıcırtıyı büyük bir sorun olarak görmüyorum zaten "gıcırrrrrdıyomuş" dedim diğer arkadaş beni biraz fazla ciddiye almış ıdajshndsj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,018,271
Üyeler
161,428
Son üye
valocu biri
Top Bottom