Neler Yeni

AJAZZ AJ159 APEX Muadili Fare Önerisi

OldSins07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Salih
Bütçe
3000
Arkadaşlar merhaba ben temudan bu AJAZZ AJ159 APEX'in satıldığı zaman bir tane almıştım ama bu mouse ne yazık ki takılmalar yapıyor ve son günlerde takılmaların sayısı arttı ve artık sinir bozucu olmaya başladı sizden bu mouse gibi en fazla 2-3 bin civarında şarj edilebilir mümkünse dock olan bir mouse tavsiyesi istiyorum. İnternette VXE R1 ya da VXE R1 PRO modelleri tavsiye ediliyor bu mouslardan birini almalı mıyım yoksa daha iyi önerileriniz varsa önerirseniz çok memnun olurum hayırlı ramazanlar. Link=> VXE R1

Menace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yağız Erden
hocam illa 8000hz felan istiyorum diyosanız mad r yada mad r major mantıklı olur wraith üzerinde var vxe r1 de 1000hz geliyor ekstra doungle satın alırsanız 4000hz oluyor bence mad r daha mantıklı ama size göre değişir

GPiro

80+ Platinum
dock olan mouse piyasada çok az razer ın desteklı olan mouselar var ama ekstra dock almak gerek r1 yerıne z1 tercıh et kutu içerigi daha iyi r1 de kullana kullana parlama yapıyori
3k ise gamingenden lansman fiyatından scyrox al

OldSins07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam illa 8000hz felan istiyorum diyosanız mad r yada mad r major mantıklı olur wraith üzerinde var vxe r1 de 1000hz geliyor ekstra doungle satın alırsanız 4000hz oluyor bence mad r daha mantıklı ama size göre değişir
8k hz ye gerek yok bana böyle sağlam tekerleği bozulmayan şarjlı olan (sürekli pil değiştirmek falan istemiyorum) kronik sorunlu bir ürün olmasın yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dock olan mouse piyasada çok az razer ın desteklı olan mouselar var ama ekstra dock almak gerek r1 yerıne z1 tercıh et kutu içerigi daha iyi r1 de kullana kullana parlama yapıyori
3k ise gamingenden lansman fiyatından scyrox al
Hocam Z1 dediğiniz https://wraithesports.com/products/atk-z1-wireless-mouse?_pos=1&_sid=b0ac7876f&_ss=r bu mouse mu

GPiro

80+ Platinum
Top Bottom