Amd34
80+ Silver
1'i benimdiBak 3 tane tek tek turuncu geldi stoğa bu nedir
1'i benimdiBak 3 tane tek tek turuncu geldi stoğa bu nedir
Olm sabah darlamamı bekliyordunuz hızlı getirmek için şaka mısınız gerçi çok iyi darladım sabah sövmekten beter ettim adamları.Ney ney ney Temu? Beni şaşırtıyorsun bak bu kadar hızlı uçak mı olur
Alıntıyı görüntüle
Ben ettim 1 tane.Kim iade ediyor bu turuncuları ha bire 1 tane stok
Bu arada viper 8khz deathadder 8khz kullananlara baktım 7800x3d ile bile 8khz de çoğu oyunca ozlelikle cod ve bf2042 ve valorantta anlık takılma oluyormuş oyunlar desteklemiyor diyenler var öyle yazmışlar şuan en sağlıklısı 2k 4k bile şuan için zorlayıcı bence.Hiç bilmiyorum hocam bende i5 12450hx var.Yüksek ihtimalle yetmez o yüzden zorlamıyorum bile ben
Nie laBen ettim 1 tane.
2000e koyan senmisin hocamValla iptal edebilseydim keske daha gelmeden ilana koydum.
bilgi icin sag olasin kralBu arada viper 8khz deathadder 8khz kullananlara baktım 7800x3d ile bile 8khz de çoğu oyunca ozlelikle cod ve bf2042 ve valorantta anlık takılma oluyormuş oyunlar desteklemiyor diyenler var öyle yazmışlar şuan en sağlıklısı 2k 4k bile şuan için zorlayıcı bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nie la
Bende son anda proyu iptal edip alabildim gelen kuponum sayesindeben aldım sonunda vazgeçip pro almışım allahtan kargolanmadı da iptal edebildim
benim o A:dwvakidka2000e koyan senmisin hocam
SonundaUzun süreli bekleyişimiz sona erdi
Yok hocam tovbe 1300e koydum2000e koyan senmisin hocam
Harbi 1 tane de ben alayımBeyler 2 tane alan 1 tanesini iptal etsin herkes alsın. Tekrar alırsınız.