Spectre_zz
80+ Bronze
5 saniyede miTükendi
5 saniyede miTükendi
bilmiyom hevesim kaçta satılmaz da zaten diğerleri kargoda olmasa 1 adet daha iptal etcektim 1 pro 1 apex kalcaktıprodada 4kya çekince takılıyor bu arada
Aynen benim işlemci 4kyı kaldırır mı bilmiyorum o yüzden hiç uğraşmam bile 1k yeter bana zaten hikayeli oyunlar oynuyorum paso sadece wireless mouseum olsun diye aldımLa 8k ya gerek yok 4k hayli hayli yeter bu paraya al sat rahat gider ayrıca
GURJ8E9IAWP0GHJN4ERWA8I9PG0E4HWNA89IGP*E4W03QA8IĞOlum yamyam mısınız az salın awdlvakdv
4k için 7600x falan mı lazımAynen benim işlemci 4kyı kaldırır mı bilmiyorum o yüzden hiç uğraşmam bile 1k yeter bana zaten hikayeli oyunlar oynuyorum paso sadece wireless mouseum olsun diye aldım
Evet5 saniyede mi
Satılır hocam bu arada tr fiyatlarına göre aşırı ucuz onlar apexi 1.2kya felan koysan rahat gider proda 1.1k 1k arası bir fiyat iş görürbilmiyom hevesim kaçta satılmaz da zaten diğerleri kargoda olmasa 1 adet daha iptal etcektim 1 pro 1 apex kalcaktı
o sırada benim gariban r5 3600x4k için 7600x falan mı lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Hiç bilmiyorum hocam bende i5 12450hx var.Yüksek ihtimalle yetmez o yüzden zorlamıyorum bile ben4k için 7600x falan mı lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
şu soruyu sormayın artık yeter ulaApex in farkı ne prodan apex mı almalıydım pro yerine
Sallayın ben kasım indirimlerinde alacağım 1 tane apex almıştım başka renk daha istemiştim gerek yok gibi.Olum yamyam mısınız az salın awdlvakdv