Spectre_zz
80+ Bronze
dalga geciyolar kankiŞaka mı ben turuncu almıştım
dalga geciyolar kankiŞaka mı ben turuncu almıştım
Ulan 2 dakika markete gittim olana bak yawStok gelince linkiyle beraber atarsanız sevinirim 1 tane de mavi dışı bir renk çekmek istiyorum.
Hacı rengi farketmez en olusu tanesi 1200 1500 civarı renkten gider.Al sata alan arkadaşlar bir ürün ne kadar fazlaysa fiyatı o kadar düşük olur ona göre alın. Elinizde patlayabilir yoksa. Benden söylemesi
kanka 2 dk once gelsen vardi ya canın sag olsun insallah gelir de yarin sabaha alarm kur sen ben alarmı kapıyomStok gelince linkiyle beraber atarsanız sevinirim 1 tane de mavi dışı bir renk çekmek istiyorum.
Uzun süreli bekleyişimiz sona erdiAldım lan aldım apex aldım
yuh ben yazana kadar çöktüler3 gün önce inceleme yapan taylandlı youtubera yazdım onda da 4k üstüne alınca takılıyor dedi 1 adet turuncu iptal ettim
prodada 4kya çekince takılıyor bu arada3 gün önce inceleme yapan taylandlı youtubera yazdım onda da 4k üstüne alınca takılıyor dedi 1 adet turuncu iptal ettim
pc kaldırmıyo benim zaten max 2k kullanirim3 gün önce inceleme yapan taylandlı youtubera yazdım onda da 4k üstüne alınca takılıyor dedi 1 adet turuncu iptal ettim
Beyaz apex alan bir tek benim galiba 2 adet almıştım şimdi turuncu aldım 2 adet dahaValla ciddiyim kartta son 90tl limit var nakitte yok şuan osmanlı çöküşü yaşıyorum yaşamasam pembe basmıştım bile