Spectre_zz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 642
dalga geciyolar kankiŞaka mı ben turuncu almıştım![]()
dalga geciyolar kankiŞaka mı ben turuncu almıştım![]()
Ulan 2 dakika markete gittim olana bak yawStok gelince linkiyle beraber atarsanız sevinirim 1 tane de mavi dışı bir renk çekmek istiyorum.
Hacı rengi farketmez en olusu tanesi 1200 1500 civarı renkten gider.Al sata alan arkadaşlar bir ürün ne kadar fazlaysa fiyatı o kadar düşük olur ona göre alın. Elinizde patlayabilir yoksa. Benden söylemesi![]()
kanka 2 dk once gelsen vardi ya canın sag olsun insallah gelir de yarin sabaha alarm kur sen ben alarmı kapıyomStok gelince linkiyle beraber atarsanız sevinirim 1 tane de mavi dışı bir renk çekmek istiyorum.
Uzun süreli bekleyişimiz sona erdiAldım lan aldım apex aldım![]()
yuh ben yazana kadar çöktüler3 gün önce inceleme yapan taylandlı youtubera yazdım onda da 4k üstüne alınca takılıyor dedi 1 adet turuncu iptal ettim
prodada 4kya çekince takılıyor bu arada3 gün önce inceleme yapan taylandlı youtubera yazdım onda da 4k üstüne alınca takılıyor dedi 1 adet turuncu iptal ettim
pc kaldırmıyo benim zaten max 2k kullanirim3 gün önce inceleme yapan taylandlı youtubera yazdım onda da 4k üstüne alınca takılıyor dedi 1 adet turuncu iptal ettim
Beyaz apex alan bir tek benim galiba 2 adet almıştım şimdi turuncu aldım 2 adet dahaValla ciddiyim kartta son 90tl limit var nakitte yok şuan osmanlı çöküşü yaşıyorum yaşamasam pembe basmıştım bile