Aurelia
80+ Bronze
pro bende 400tl hâlâ apexin yanına alsam mıapex alıp satmayı düşünenler gidip aula klavye alın daha kolay satılır
pro bende 400tl hâlâ apexin yanına alsam mıapex alıp satmayı düşünenler gidip aula klavye alın daha kolay satılır
Valla ben maviyi siz etiket attınız diye çektim. Kartta para kalmadı üç gün ekmek çiğniycem dmsmfksk.şöyle 30 tane siyah ve beyaz stoğu gelsinde gideyim artık ya 204 sayfa mesaj oldu konuda
nasıl lapro bende 400tl hâlâ apexin yanına alsam mı
Ürün kargoya çıkmadıysa gümrük vergisi iade ediliyor diye biliyorumürün iptalinde gümrük ücreti geri ödenmiyor değil mi ?
500 liranın fotosunu atsana kral bana8k hz ve 500 küsür lira
Ödenmiyorürün iptalinde gümrük ücreti geri ödenmiyor değil mi ?
sende çok istiyorsun diye aklımda kaldın o yüzden etiket attım vallaValla ben maviyi siz etiket attınız diye çektim. Kartta para kalmadı üç gün ekmek çiğniycem dmsmfksk.
Ss atsana nası 400pro bende 400tl hâlâ apexin yanına alsam mı
6 tane apex alıp 2 si mi kaldı sadece hocam sizde turuncuyla mavi aula klavyenin beyaz rengini mi aldınız?apex alıp satmayı düşünenler gidip aula klavye alın daha kolay satılır
Eyvallah cidden hocam, ekran için istiyordum ben de ndslfnsk. Proyu alıp ekran montelemek filan vardı aklımda en son.sende çok istiyorsun diye aklımda kaldın o yüzden etiket attım valla
Evet hocam toplam 4 tane apex iptal ettim kalan 2 kargoda olduğu için iptal edemedim aula da beyaz aldım6 tane apex alıp 2 si mi kaldı sadece hocam sizde turuncuyla mavi aula klavyenin beyaz rengini mi aldınız?
Ben o fiyata aldım zaten üstüne vergi ekleyince 1400 yaptı. Vergi dahil 500-700 civarına alanlar var onlardan bahsediyorum benAlıntıyı görüntüle
Bunu atmada adamlara bu kupon yüzünden böyle gözüküyor bende ucuz olan 159pro nun ss ini at
Bu 940 tllik olan normalde cünkü
sen bunun ss ini at apex 810