Teşekkür ederim. Bende neden sepete ekle gelmedi diyordumApex
O linkte stok gelince üstteki benzerini bul yazısı gidiyor ama sepete ekle seçeneği gelmiyor. Bu link ile kontrol et. Stok gelince sepete ekleyebilirsin
Teşekkür ederim. Bende neden sepete ekle gelmedi diyordumApex
O linkte stok gelince üstteki benzerini bul yazısı gidiyor ama sepete ekle seçeneği gelmiyor. Bu link ile kontrol et. Stok gelince sepete ekleyebilirsin
benzerini bul yazısı gidiyor ama sepete ekle gelmiyor bende hocamApex
Benim yaptığım taktik orada satıcının tüm ürünlerine gelip arada yeniliyorum apex eklerse ürünlerinde görünüyor.bu link üzerinden mi kontrol ediyorsunuz?
Doğru dedin benimde var 5dk baktım adam olana çok bileyarın edebıyat sınavı vardı gıttım yuzde 20 kupon ıcın ugrastım gıttım sınava bakım bi
Benimde laboratuvar sınavı vardıyarın edebıyat sınavı vardı gıttım yuzde 20 kupon ıcın ugrastım gıttım sınava bakım bi
Apex daha güzel duruyor ama kopma sorunları falan oluyormuş. 2 tane almıştım iptal ettim aj159mc yolda onlarla idare ederim artıkApexin işlemcisi daha uygun fiyatı ve lcd ekranı varken elim bi türlü pro almaya gitmiyor stok sorununa rağmen
hocam benim bir önceki mesajımda dediğim taktiği uygulayın turuncu ve mavi yi öyle aldım. Turuncuyu iptal ettim forumdan biri yararlandı.o yuzden kac kere kacirdim.
Ben de alamadım.iptal etmeyi dusunen varmi bi tek ben alamadim galiba.