Teykage
80+ Silver
Dahası
AliExpress gibi olmasın derken? Onda iade sorunu yoktu ki.aliexpress gibi olmasin
AliExpress gibi olmasın derken? Onda iade sorunu yoktu ki.aliexpress gibi olmasin
Şu ajazza bende bakacağım bi
attack la ne alakası var ajazz ın aynı markamı1 ay önce çözdüklerini söylemiş Attack Shark herhalde çözmüşlerdir.
Kargo ücreti mouse ücretini kurtarmaz geri isteye bilirleraliexpress gibi olmasin
Attack shark ile Ajazz beraber üretiyorlar fareyi.attack la ne alakası var ajazz ın aynı markamı
ajazz üretiyor diyebiliyorum attack sharkıda yanlış bilgi verdiysem düzeltin beni alt marka gibiattack la ne alakası var ajazz ın aynı markamı
Alt marka değil o da kendi başına bir marka kardeş marka olabilirler.ajazz üretiyor diyebiliyorum attack sharkıda yanlış bilgi verdiysem düzeltin beni alt marka gibi
Al sıkıntılı gelirse iade edersin.şimdi apex sıkıntılımı almıyozmu nasıl olcak
benim arkadaşlarım attack shark kullanıyor hala memnunlar bence pek sorun olmaz ama 2k'lık şeyi 500₺ vermek mantıklı değil gibiAttack shark ile Ajazz beraber yaptı fareyi.
ATTACK SHARK x AJAZZ AJ159 APEX PAW3950 Triple Mode Gaming Mouse 8K
Maximize gaming with the ATTACK SHARK x AJAZZ AJ159 APEX, featuring a PAW3950 sensor for 42K DPI precision, ultra-low latency, and custom settings.attackshark.com
Aula F75'i de 500 TL'ye verdiler elinde kalanları satıyorlar büyük ihtimal.benim arkadaşlarım attack shark kullanıyor hala memnunlar bence pek sorun olmaz ama 2k'lık şeyi 500₺ vermek mantıklı değil gibi