❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

MİĞDEMİZ BULANDI KLAVYE MOUSETAN :D bir türkiye doydu bu sene :D

AttackShark 1 ay önce bu sorunların çözüldüğünü yazmış Youtube'da.
1730237814312.png

sağol kral almadan kurtardın bizi
Vallaha biraz geç oldu. Araştırmadan asla ürün almamda işte bu kadar mesaj olan bi konuda görünce stok bekledim. İyi ki stok gelmemiş diyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkçe meali gelir mi hocam.
Geçtiğimiz günlerde AliExpress indirimlerinden birinde buldum ve bazılarının işine yarayabilecek birkaç şey buldum:

* Yerleştirme istasyonunun altındaki bir düğmeyle çevrilen RGB'si vardır - yazılımla kontrol edilemez. RGB, bilgisayarı kapattığınızda bile açık kalır. Yani bu güzel ışıkların gece etrafta dolaşmasını istemiyorsanız, tek seçeneğiniz bilgisayarınızı kapattığınızda onu kapalı konuma getirmek ve bilgisayarınızı açtığınızda tekrar açık konuma getirmektir.

* Yerleştirme ekranının saat ve tarihi görüntüleme seçeneği vardır. Bu, yazılımda bu seçeneği seçtiğinizde senkronize olur. Ancak, PC uyku moduna geçtiğinde veya siz onu kapattığınızda, kendi "saat belleği" olmadığı için 1 Ocak gece yarısına geri döner. Daha sonra yazılımda tekrar senkronize olması için manuel olarak ayarlamanız gerekir

* Yazılım ayrıca, yerleştirme küçük ekranında döngüye girecek bir görüntü veya görüntü seti yükleme seçeneği sunar. Bunlar elle boyanabilir (yazılımda bir light-MS-paint arayüzü vardır) veya bilgisayarınızdan yüklenebilir. Ne yazık ki, yine, bilgisayar uyku moduna geçtiğinde bazen hangi görüntüye sahip olduğunu unutuyor gibi görünüyor, bu yüzden yeniden yüklemeniz gerekiyor

* Fareniz yaklaşık 30 saniye boyunca hareketsiz kaldığında bekleme moduna geçer. Bu normaldir, ancak daha sonra yerleştirme istasyonu "2.4Ghz is X" (bağlantısı kesildi) bildirimini görüntüler. Bu bildirim farenizi hareket ettirene kadar kalır. Fareyi hareket ettirdiğinizde "2.4Ghz is O" (bağlı) bildirimini alırsınız ve 5 saniye sonra yüklediğiniz resimlere geri döner. Bu saçma bir bildirim gibi görünüyor

* Yazılım genel olarak tuş atamaları vb. için oldukça iyi ve yerleştirme ve fare için ayrı bir menüye sahip. Bazen bir fare olduğunu unutuyor ve sadece yerleştirme menüsünü gösteriyor. Yazılımı yeniden başlatmanız _ve_ biraz beklemeniz gerekiyor ve bazen fare menüsü sonunda görünüyor

* farenin kendisi biraz ucuz hissettiriyor. Genel olarak fare fiyatının yarısını gösterişli bir dock'a, diğer yarısını da ucuz fareye harcamış gibi. Dikkat çeken şeylerden biri de kaplamanın, örneğin bir çivi veya klavyenize vurma gibi bir şeyle kolayca hasar görebileceğini düşünmem.

Diğerleri oyun tarafı hakkında daha fazla yorum yapabilirler, ancak biraz kullanımdan sonra aklıma gelen birkaç şeyi eklemek istedim. Daha fazlasını hatırlarsam, yukarıya eklerim

bunun gönderilmesini çok heyecanla bekliyordum ancak kablosuz performansının berbat olduğunu gördüm

Böyle yorumlar var

çözümünü de atsan keşke
Çözüm olsa çözerlerdi herhalde. Baksana elemanlar bir sürü şeye değinmiş.

bunun gönderilmesini çok heyecanla bekliyordum ancak kablosuz performansının berbat olduğunu gördüm

Böyle yorumlar var

Çözüm olsa çözerlerdi herhalde. Baksana elemanlar bir sürü şeye değinmiş.
1 ay önce çözdüklerini söylemiş Attack Shark herhalde çözmüşlerdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,664
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri