Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,233
İsim
eyyüb
Klavyeler alınır sorun yaratmaz onlar satışı da rahat olur ama bu apex takılma yapılıyor diye konu açılırsa vay halimize kimse yanaşmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mavi güzel duruyor dongle olmaz birbiirine
yazılımı verseler yaparızda vermezler onu :D :D

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
takılma olursa 90gün iade var yapıcak bişey yok attack shark youtube kanalında geçen ay yaptığı yorumda düzeltildi çok ufak bir üründe bu sıkıntı oldu yenilerinde yok diye belirtmiş. he derseniz burası ucuz bozuk ürünleri mi göndericekler veya iadeden gelen 2.elleri onu zaman gösterir :D.

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
1k da sıkıntı yoksa yeter 8k oynicak adam türkiyede çok yoktur zaten

Amd34

80+ Silver
takılma olursa 90gün iade var yapıcak bişey yok attack shark youtube kanalında geçen ay yaptığı yorumda düzeltildi çok ufak bir üründe bu sıkıntı oldu yenilerinde yok diye belirtmiş. he derseniz burası ucuz bozuk ürünleri mi göndericekler veya iadeden gelen 2.elleri onu zaman gösterir :D.
İAde de vergiyi kesiyormuş doğal olarak kesmesi gerek zaten çünkü bizim başımızda ki alıyor adamların aldığı parayı da temu vermez diye düşünüyorum

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
İAde de vergiyi kesiyormuş doğal olarak kesmesi gerek zaten çünkü bizim başımızda ki alıyor adamların aldığı parayı da temu vermez diye düşünüyorum
vergiyde alabilirsiniz diyordu bir kaç kişi bakalım bilmiyoruz ama benim birde şöyle bir düşüncem var ben dün gece çektim bi tane bu üründen millet baya baya aldı bu üründen yeni belkide dediğimiz gibi ellerindeki bozuk veya iade ürünlerini sattılarsa bu akdar stok eklenmesiyle belki normal ürünlere geçmiş olabilirler bunuda anlamanın yolu ürünleri ilk alanlarla sonlara doğru alanların yorumları ama hepsi bir teori bakalım görücez

clkusu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Gani
Her yerden yazdım adamlara bu takılma muhabbeti için cevap yok :D Discord, resmi site, mail, instagram, twitter.

Amd34

80+ Silver
vergiyde alabilirsiniz diyordu bir kaç kişi bakalım bilmiyoruz ama benim birde şöyle bir düşüncem var ben dün gece çektim bi tane bu üründen millet baya baya aldı bu üründen yeni belkide dediğimiz gibi ellerindeki bozuk veya iade ürünlerini sattılarsa bu akdar stok eklenmesiyle belki normal ürünlere geçmiş olabilirler bunuda anlamanın yolu ürünleri ilk alanlarla sonlara doğru alanların yorumları ama hepsi bir teori bakalım görücez
Orası öyle kime nasıl gelecek bilemeyiz kullanmak için alıp denenebilir fiyatına göre güzel ürün ama satmak için stok biriktirmek sıkıntı geldiği için bana iptal ettim hepsini 2 adet kaldı

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
1730299650623.png
1730299658126.png

şöyle bi kombomu yapsam switchleri değiştirip

Top Bottom