Siyah ya da beyaz stoğa girdiğini ben hiç görmedim.Beyaz stoğu gelir mi? Sabahlayan olur mu?
son stoklarda hiç beyaz ve siyah eklenmedi gelmez sanırımBeyaz stoğu gelir mi? Sabahlayan olur mu?
**Kargomu Hızlandır** canım sıkıldıkça random basıyordum işe yarıyor herhalde hasfasdgfasdBen de dün aldım sizin ürününüz nasıl bu kadar hızlı çıktı
Siyah beyaz hiç gelmemiş sanırım. Daha önce ki mesajlarda öyle yazmışlardıBeyaz stoğu gelir mi? Sabahlayan olur mu?
Daire içinde oluyor ama 1 2 tane olursa yetişmezTuruncu sipariş ettim siparişler kısmında mavi gözüküyor. Diyelim ki turuncu stoğu var. Değişmenin yolu var mı bunu? Turuncuyu bile istemeye istemeye aldım mavi çok kötü duruyor be
Bilgi için sağol. İnşallah denk düşürürüm :/Daire içinde oluyor ama 1 2 tane olursa yetişmez
Su ortamda cevap alman imkansiz hicbir temu soruma cevap alamadim neredeyseStoklar yenileniyor mu?
Adamların kendisi bilmiyor eklencek mi diye nasıl cevap versinlerSu ortamda cevap alman imkansiz hicbir temu soruma cevap alamadim neredeyse
Teşekkürler cevap için,ara ara bakayım belki denk gelirim.Su ortamda cevap alman imkansiz hicbir temu soruma cevap alamadim neredeyse