Slaxy
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
okuldayım be reis ben mavi gelirse alırım ama siyah gelirse off tadından yenmezstok var al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hop kaptı biri
okuldayım be reis ben mavi gelirse alırım ama siyah gelirse off tadından yenmezstok var al
hop kaptı biri
prosunu alYaa ekstra inditim çıktı alacak bir şey yok fikir verin biraz
Kaça almıştınAlmıştım. Ondan soruyorum
değer bu arada alabilirsin983tlye PRO modelini alsam pahalıyamı gelir
Eee bize neden Aj179 Apex yoook?Ben de bir turuncu bir mavi almıştım tam da maviyi iptal etsem mi diye düşünürken kargoya vermişler. Bir Pro, 2 Apex ile geçineceğiz artık. Mavi olanı yola çıkmadan önce AJ179 Apex ile değiştirmelerini istedim ama yemedi. Azerbaycan stoklarında Aj179 Apex var burada yok. Bir farenin shapei farklı olsa çok güzel olurdu.
Olmadı ki olsa bana da verirlerdiEee bize neden Aj179 Apex yoook?
Teşvik indirimiyle 700 800 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz.983tlde üzmez ama beklerim derseniz teşvik indirimiyle daha ucuz oluyor983tlye PRO modelini alsam pahalıyamı gelir
Benimki niye 3 gundur ucusta yawTeşvik indirimiyle 700 800 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz.983tlde üzmez ama beklerim derseniz teşvik indirimiyle daha ucuz oluyor
Pro baba geliyor.Gelsinde kullanak yaw
pro dimi gelenTeşvik indirimiyle 700 800 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz.983tlde üzmez ama beklerim derseniz teşvik indirimiyle daha ucuz oluyor
Pro baba geliyor.Gelsinde kullanak yaw
Benimki de gümrükte tatil yapıyor.Benimki niye 3 gundur ucusta yaw
Alıntıyı görüntüle