Drsağbırakmayan
80+ Bronze
Yarım saat önce bundan da aldımMaviye stok geldi.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi sadece klavye kaldı onu alacağım
Yarım saat önce bundan da aldımMaviye stok geldi.
Alıntıyı görüntüle
ayıktılar herhalde bana da vermiyorArkadaşlar müşteri hizmetleri %20 indirim kuponu vermeyi kesti sanırım, sabahtan beri deniyorum fakat vermiyorlar. Başka yolu yok mudur?
Bunun bizi üzeceğini bilmiyorlar mıayıktılar herhalde bana da vermiyor
hocam sepetindeki ürün bi anda indirimli haliyle sepete düşmüyor mesajlar kısmından kampanyalara girin orda size özel indirim diye bir bölüm olcak ordan ürün seçtiricek proyu seçince size özel indirimli fiyata düşücekBenimki ucusa gectikten sonraki gün Türkiye'ye vardi
Pro hocam gelen 1.2kya almıştım.
Hocam hiç bilmiyorum.Arkadaslar sepetinize ürünü ekleyin bir gün bekleyin gelir diyorda.Mesajlar kısmındaki promosyonlar kısmına geliyor hocam bu arada ben 4tane hesabin sepetine ekledim ama hala gelmedi indirim gelse alicam bir tane daha
Benimki Kayseri'ye geliyor.Yarina gelirse efsane olur
Sizinki gümrüğe mi girdi benimki hala depodan çıkmadıBenimki gümrükten çıkmak için sizi uçağı falan mı bekliyor?
Müşteri hizmetleri günlerdir hiçbir şekilde kupon vermiyor eğer pro vesaire birini satın aldıysan, konularda paylaşılan daha ucuza satın almış arkadaşların fotoğraflarını vesaire gönder canlı desteğe önce bir talep açıyor 50 tl kredi iadesi veriyor. Kredi geldikten sonra tekrar darlamaya başlıyorsun 1 saat önce talebe karşılık 650'ye kadar %20 kupon verdiler 1 tane.Arkadaşlar müşteri hizmetleri %20 indirim kuponu vermeyi kesti sanırım, sabahtan beri deniyorum fakat vermiyorlar. Başka yolu yok mudur?
Elinizde var mı görsel?Müşteri hizmetleri günlerdir hiçbir şekilde kupon vermiyor eğer pro vesaire birini satın aldıysan, konularda paylaşılan daha ucuza satın almış arkadaşların fotoğraflarını vesaire gönder canlı desteğe önce bir talep açıyor 50 tl kredi iadesi veriyor. Kredi geldikten sonra tekrar darlamaya başlıyorsun 1 saat önce talebe karşılık 650'ye kadar %20 kupon verdiler 1 tane.
Apex daha kimseninki gelmemiştirbeyler apexi gelen var mı
zaten kuponla aldıysak ne yapıyoruzMüşteri hizmetleri günlerdir hiçbir şekilde kupon vermiyor eğer pro vesaire birini satın aldıysan, konularda paylaşılan daha ucuza satın almış arkadaşların fotoğraflarını vesaire gönder canlı desteğe önce bir talep açıyor 50 tl kredi iadesi veriyor. Kredi geldikten sonra tekrar darlamaya başlıyorsun 1 saat önce talebe karşılık 650'ye kadar %20 kupon verdiler 1 tane.
İş yerinde ki bilgisayarda kaldı görseller, bu konuda da olması lazım 30-50 arası sayfalarda.Elinizde var mı görsel?
Tek çare görsellerle temsilciyi darlamak fiyat uyuşmazlığı talebi açıyor.zaten kuponla aldıysak ne yapıyoruz
dünya turu yapıp gelcekmişBenimki niye 3 gundur ucusta yaw
Alıntıyı görüntüle