Allah allah nasıl 233 iade verdiler yaw.Roma mızrağı mı ne bir şey diyordunuz galiba pro'yu 1400'e alanlarabenden çıktı biraz 1305'e almıştım ucuz alanların ss'ni attım 233 TL iade verdiler
1070'e geldi normal de kaça satılması gerekiyordu
Allah allah nasıl 233 iade verdiler yaw.Roma mızrağı mı ne bir şey diyordunuz galiba pro'yu 1400'e alanlarabenden çıktı biraz 1305'e almıştım ucuz alanların ss'ni attım 233 TL iade verdiler
kral normalde 700 civarı alan birinden ss iste az daha zorlaRoma mızrağı mı ne bir şey diyordunuz galiba pro'yu 1400'e alanlarabenden çıktı biraz 1305'e almıştım ucuz alanların ss'ni attım 233 TL iade verdiler
Valla bende anlamadım canlı desteğe yazdım bekleyin dediler çat diye 233 TL iade bildirimi geldi telefonuma klavye içinde almıştım 1500'e gelmişti 288 TL'de ondan aldımAllah allah nasıl 233 iade verdiler yaw.
Ikınıyor şuankral normalde 700 civarı alan birinden ss iste az daha zorla
Görsel atma şansınız var mı acaba?Valla bende anlamadım canlı desteğe yazdım bekleyin dediler çat diye 233 TL iade bildirimi geldi telefonuma klavye içinde almıştım 1500'e gelmişti 288 TL'de ondan aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ikınıyor şuan![]()
bir şey yazmadım sadece ucuza alanların ss'ini attım ben yüksek fiyat aldım yazdımGörsel atma şansınız var mı acaba?
sitede ortalama 5 iş günü yzıyor daha mı fazla telsimatApex daha kimseninki gelmemiştir
Senin mızrak biraz kısalmış hocamRoma mızrağı mı ne bir şey diyordunuz galiba pro'yu 1400'e alanlarabenden çıktı biraz 1305'e almıştım ucuz alanların ss'ni attım 233 TL iade verdiler
Ucuza alanların var mı peki SS i dbir şey yazmadım sadece ucuza alanların ss'ini attım ben yüksek fiyat aldım yazdım
1-3 iş günü yazıyor bendesitede ortalama 5 iş günü yzıyor daha mı fazla telsimat
He valla biraz daha kısaltmaya çalışıyorumSenin mızrak biraz kısalmış hocam![]()
Valla yok ya sildim bu yorumlar da var çok aradımUcuza alanların var mı peki SS i d
sen hiç alışveriş yapmadın mı temudan1-3 iş günü yazıyor bende