❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Benimki ucusa gectikten sonraki gün Türkiye'ye vardi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pro hocam gelen 1.2kya almıştım.

Hocam hiç bilmiyorum.Arkadaslar sepetinize ürünü ekleyin bir gün bekleyin gelir diyorda.Mesajlar kısmındaki promosyonlar kısmına geliyor hocam bu arada ben 4tane hesabin sepetine ekledim ama hala gelmedi indirim gelse alicam bir tane daha

Benimki Kayseri'ye geliyor.Yarina gelirse efsane olur
hocam sepetindeki ürün bi anda indirimli haliyle sepete düşmüyor mesajlar kısmından kampanyalara girin orda size özel indirim diye bir bölüm olcak ordan ürün seçtiricek proyu seçince size özel indirimli fiyata düşücek

Arkadaşlar müşteri hizmetleri %20 indirim kuponu vermeyi kesti sanırım, sabahtan beri deniyorum fakat vermiyorlar. Başka yolu yok mudur?
Müşteri hizmetleri günlerdir hiçbir şekilde kupon vermiyor eğer pro vesaire birini satın aldıysan, konularda paylaşılan daha ucuza satın almış arkadaşların fotoğraflarını vesaire gönder canlı desteğe önce bir talep açıyor 50 tl kredi iadesi veriyor. Kredi geldikten sonra tekrar darlamaya başlıyorsun 1 saat önce talebe karşılık 650'ye kadar %20 kupon verdiler 1 tane.

Müşteri hizmetleri günlerdir hiçbir şekilde kupon vermiyor eğer pro vesaire birini satın aldıysan, konularda paylaşılan daha ucuza satın almış arkadaşların fotoğraflarını vesaire gönder canlı desteğe önce bir talep açıyor 50 tl kredi iadesi veriyor. Kredi geldikten sonra tekrar darlamaya başlıyorsun 1 saat önce talebe karşılık 650'ye kadar %20 kupon verdiler 1 tane.
Elinizde var mı görsel?

zaten kuponla aldıysak ne yapıyoruz

Roma mızrağı mı ne bir şey diyordunuz galiba pro'yu 1400'e alanlara :D benden çıktı biraz 1305'e almıştım ucuz alanların ss'ni attım 233 TL iade verdiler :D 1070'e geldi normal de kaça satılması gerekiyordu

Ekler

• 1730310151562.png
    1730310151562.png
    83.6 KB · Hit: 70
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,120
Üyeler
185,222
Son üye