Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Oguz...

80+ Bronze
Hiç gelmedi aldığım zaman stok bitti bir daha sokmadılar stoğa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genel mcu farklı çıkınca zaten olay oldu mu sensörü iyi olduğu için o mcu yeterli gelmiyormuş takılma yapıyormuş
Okadar mouse iade ettin takas edeydin ya birileriyle

Aurelia

80+ Bronze
Bende 300tlye satılan z11 var beyaz renk. RGB rengi değişmemesi tek sinir etti ama 300 tl sonuçta

Amd34

80+ Silver
Okadar mouse iade ettin takas edeydin ya birileriyle
Neyi edecem ki zaten her üründen aldım satarım diye aldım bide şimdi satması da zor olacak aldığım fiyata vermek yerine sıralı iptal ettim alamayan alsın diye

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Bedirhan Şen
Hiç gelmedi aldığım zaman stok bitti bir daha sokmadılar stoğa

Genel mcu farklı çıkınca zaten olay oldu mu sensörü iyi olduğu için o mcu yeterli gelmiyormuş takılma yapıyormuş
redditte bir incelemeyi okudum herhangibir sıkıntı gözükmüyorda takılma olayı 8k da felanmı oluyor normaldedemi oluyor

Amd34

80+ Silver
redditte bir incelemeyi okudum herhangibir sıkıntı gözükmüyorda takılma olayı 8k da felanmı oluyor normaldedemi oluyor
4-8k'da oluyormuş 2k'da şüpheli

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Bedirhan Şen
4-8k'da oluyormuş 2k'da şüpheli
o zaman sıkıntı yok ben zaten 1k da kullanırım belki deneme amaçlı yükseltirim kullanan arkadaşlarım 1k-4k arasında bir fark olmadığını söyledi birde oyunlarda fps dropa felan sebep oluyormuş

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Bedirhan Şen
ortalama bir oyuncuya da 1k yeterli diye düşünüyorum ki bence 2k da da problem çıkaracağını sanmam bu fiyata gayet iyi bir mouse
bende genel bir şey var sandım yüksek te olabilir pc den kaynaklıda olabilir takılma sorunu belli olmaz

Amd34

80+ Silver
ortalama bir oyuncuya da 1k yeterli diye düşünüyorum ki bence 2k da da problem çıkaracağını sanmam bu fiyata gayet iyi bir mouse
Ben kendi açımdan olumlu bakmadım o yüzden iptal ettim yoksa güzel mouse kullanıcı için güzel satacak olan için bir şey diyemem

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Bedirhan Şen
Ben kendi açımdan olumlu bakmadım o yüzden iptal ettim yoksa güzel mouse kullanıcı için güzel satacak olan için bir şey diyemem
ben satmak için klavyeden almıştım mouse kullanmak için aldım bir tanede yedeklik yada satmalık klavyedede ölücülük yapmadım 2 tane aldım forumda görmüşsündür belki bekledim baya stoklar bitti arada stok düşüyordu ozaman bitane daha çektim diğer renginden dahada dokunmadım

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
eyyüb
mavisi benim olmalıydı ah ah :)
proda sıkıntı var mı peki ?
birde dongleler birine uysa süper olur :) apex le pronun

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alihan
bende genel bir şey var sandım yüksek te olabilir pc den kaynaklıda olabilir takılma sorunu belli olmaz
zaten işlemci ile alakalı diye biliyorum eğer ki sistemin kaldırmazsa 8k da droplanma kaçınılmaz olacak ama 1 k da mcu yu da yoracağını sanmam sistemi de 2k için de düşüncem aynı yönde

Amd34

80+ Silver
ben satmak için klavyeden almıştım mouse kullanmak için aldım bir tanede yedeklik yada satmalık klavyedede ölücülük yapmadım 2 tane aldım forumda görmüşsündür belki bekledim baya stoklar bitti arada stok düşüyordu ozaman bitane daha çektim diğer renginden dahada dokunmadım
Klavyeler alınır sorun yaratmaz onlar satışı da rahat olur ama bu apex takılma yapılıyor diye konu açılırsa vay halimize kimse yanaşmaz

mavisi benim olmalıydı ah ah :)
proda sıkıntı var mı peki ?
birde dodgeler birine uysa süper olur :) apex le pronun
Mavi güzel duruyor dongle olmaz birbiirine

Top Bottom