Güzel tam boy bulamadım ben alacaksanız %75 klavye olarak Aula F75 var.Merhaba arkadaşlar temu dan ilk kez sipariş vereceğim o yüzden sormak istediğim birkaç şey var.
Ajazz aj159apex ve tam boy klavye almak istiyorum tam boy klavye öneriniz var mı?
İlk sipariş için ekstra bir kupon var mı?
Ürünlerim gümrükte takılır mı?
hayır olmadı olursa güncellerim konuyu.gordum zaten ama ek bir şey oldu mu onu sordum
İndirim için mesajlar bölümüne bakMerhaba arkadaşlar temu dan ilk kez sipariş vereceğim o yüzden sormak istediğim birkaç şey var.
Ajazz aj159apex ve tam boy klavye almak istiyorum tam boy klavye öneriniz var mı?
1070 tl yi geçmezsen takılmaz , kupon konusunda mobilden promosyonlara falan bak.Merhaba arkadaşlar temu dan ilk kez sipariş vereceğim o yüzden sormak istediğim birkaç şey var.
vermıyor dun kac kere yalvardım kredi aldım 80 liraBaba nazikligin sinirlarini astım ver hadi artık la
Onu versede razıyım artık versin yeterkivermıyor dun kac kere yalvardım kredi aldım 80 lira
kredi istiyorum de bari yoksa cimrileşmişlerOnu versede razıyım artık versin yeterki
Uzman ekiple iletişime geçtim diyor sizin için bekliyoz bakalimkredi istiyorum de bari yoksa cimrileşmişler
Yardımcı olucak varmıBen klavye parasını tamamlasın diye bunu ekledim sizce iptal ediyimmi klavye ve mouse beyaz
https://share.temu.com/GujO6GoM3VA