stiga05fx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,523
One hocam promu o ohaAlıntıyı görüntüle
Bir arada bu satıldı ben alabildim tekrar stok olursa bence bu da baya ucuzdu
One hocam promu o ohaAlıntıyı görüntüle
Memnunum güzel fare estetik olarakta güzel duruyor. Driverinin arayüzünü sevmiyorum tek onun dışında hiçbir sorunu olmadı bana çok şükürHocam nasıl memnun musunuz alınır mı ? Aldık gerçi ama![]()
Kopma vs. olmuyor değil mi ? Bir de kaç saat gidiyor şarjı ben de kullanamak için sipariş verdim kabloludan sıkılmıştım artık.Memnunum güzel fare estetik olarakta güzel duruyor. Driverinin arayüzünü sevmiyorum tek onun dışında hiçbir sorunu olmadı bana çok şükür
One hocam promu o oha
Hangi satıcıAlıntıyı görüntüle
yani bu biraz saçma geldi iade ettiğin ürünün vergisini neden tekrar alamayasın ben amazondan tam para iadesi almıştımİade edince vergiyi geri alamıyorduk sanki. Ama 1400 lira az değil dürüst olmak gerekirse.
Yalan inanmıyorum
Kopma olmuyor. full sarj olduğunda uzun süre kullanabiliyorum. Sarjı biterse kablosunu takıp sarj edebiliyorsun kullanırken. Boşta kendisini kapatıyor ama hareket ettirdiğin gibi geliyor fare ztnKopma vs. olmuyor değil mi ? Bir de kaç saat gidiyor şarjı ben de kullanamak için sipariş verdim kabloludan sıkılmıştım artık.
o kadar iyi mi? dedim dolandırıldık herhalde kimse forumda bir şey yazmayınca merak ettimYalan inanmıyorum![]()
Link var mı?
bana geldi 491 e düşüyor ama verig 370 tl daha fazla düşezmipro 1175 e denk geliyor %20 ile ekstra indirim gelsede alsam