vergiyle 800 e denk geliyor alıyımı hocam sence600 500'e alan var diye çoğunluk olan 1200-1400 alanlar ne yapsın ?
vergiyle 800 e denk geliyor alıyımı hocam sence600 500'e alan var diye çoğunluk olan 1200-1400 alanlar ne yapsın ?
Allah allaaah
sizin miss gibi m,n. sepet tutarnız düşük.ben tek aldım nasıl olduAlıntıyı görüntüle
Öyle cidden ya şu apex bime gelse orda bile kasiyerler bitirir stoğu o hale geldi.Minnacık bir şey docklar pro ve p modelinde olan
Kral ben dedim pro indirimsiz diye milletin bi küfür etmedigi kaldi bana ben de anlatmaya calistim onuÇoğu kişi Apex'i tutup Pro'yu 1400'den verecek ve satılmayacak zamanla klavye meselesine dönecek. Zaten Temu'da uzun zamandır indirimsiz fiyatı 1400 hatta şu an 0 indirim 1300. Ki bu dediklerim sorunsuz olursa cihazlar.
Ben öyle aldım hocam vergili 800₺ iyi dediler yanına ürün tamamladım çektim.vergiyle 800 e denk geliyor alıyımı hocam sence
Çoğu kişi 1400'den verse ne olacak illa satılır o mouse 1400 TL'ye 8K ve manyetik şarj standlı fare mi var? Cihaz sorunluysa iade edilir 90 gün iade hakkımız var.Çoğu kişi Apex'i tutup Pro'yu 1400'den verecek ve satılmayacak zamanla klavye meselesine dönecek. Zaten Temu'da uzun zamandır indirimsiz fiyatı 1400 hatta şu an 0 indirim 1300. Ki bu dediklerim sorunsuz olursa cihazlar.