Chappies
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 191
alın geçin hocam otistik olcaz apex alcaz diye yoksaŞu an bendede pro 1145 TL'ye var sepette.
alın geçin hocam otistik olcaz apex alcaz diye yoksaŞu an bendede pro 1145 TL'ye var sepette.
bende anlamadım 1 tane aldımApex alan arkadaslar sadece apexi nasi aldi alt limit 670tl degil mi
milletin kimisinde sepet alt limit tutaru 400küsür ₺ ondan çok garipApex alan arkadaslar sadece apexi nasi aldi alt limit 670tl degil mi
Güzel klavye.Mouse ile ilgili teknik bilgiler var ama bu dkm200 klavye ile ilgili bilgisi olan var mı?
Minnacık bir şey docklar pro ve p modelinde olanYok ben o ekranlı docku alıcam. Valla pro için ekran satın alır yapıştırırım üstüne jsalnf
Proyu garanti alırız zaten beklemedeyiz ama bana kalırsa toplu z1 alalım ülkemizin markalarına destek olalım.alın geçin hocam otistik olcaz apex alcaz diye yoksa
Ben satın almadım ama satın alanlar iyi fiyata sattı diye biliyorum mesela @AbevallayohNasıl peki millet okutabildi mi iyi fiyatlara.
Nordic MCU kullansın tabii ki de Z1 alırız.Proyu garanti alırız zaten beklemedeyiz ama bana kalırsa toplu z1 alalım ülkemizin markalarına destek olalım.
Çoğu kişi Apex'i tutup Pro'yu 1400'den verecek ve satılmayacak zamanla klavye meselesine dönecek. Zaten Temu'da uzun zamandır indirimsiz fiyatı 1400 hatta şu an 0 indirim 1300. Ki bu dediklerim sorunsuz olursa cihazlar.600 500'e alan var diye çoğunluk olan 1200-1400 alanlar ne yapsın ?