Viru5
80+
- Reaksiyon skoru
- 138
talep karşılıyoruz bir nevi amme hizmetiGel de Türk'e anlat gerçi anlatınca da 4-5 tane alıyor.
talep karşılıyoruz bir nevi amme hizmetiGel de Türk'e anlat gerçi anlatınca da 4-5 tane alıyor.
okuma yazma bilen bir insan orada kocaman yetkili satıcı yazısını görebilir. bu kadar insan alıyorsa da zaten böyle bir soru sormak mantıklı değildir kısacadostum sen neden bu kadar gerginsin sevgi eksikliğin mi var? daha nazik olmaya ne dersin ?
Hadi al alacaksan 2 tane al 4-5 taneye ne gerek var?evet 4-5 tane almasalar keşke bizim insanımız al sat fırsatı görünce dayanamıyor
2 tane almak istiyorumda apein sıkıntılı çıkma şansı var bi apex bi pro alıncada 1081 tl oluyor sipariş verilmiyor :/
pahalıya almışsın zorlasan yarı fiyatına düşerdiBende ss prime var 1.2kya felan pro aldım.Şuan ss primeı 800e satışa çıkardım 1.5yılda garantisi var satılmasını bekliyom artık :d
kesinlikle hele apex alıcıları kaç tane aldı acaba sabahın beşinde bugünHadi al alacaksan 2 tane 4-5 taneye ne gerek var?
İlk stoğa girdiğinde alanlardan olabilir ben de 1200'e almıştım.pahalıya almışsın zorlasan yarı fiyatına düşerdi
doğru unutmuşum onuİlk stoğa girdiğinde alanlardan olabilir ben de 1200'e almıştım.
O nasıl oluyor la600 Tl ye geldi 159 Pro versiyonu vergi ile birlikte.
pro apexten daha pahalı gösteriyo hangisi daha iyiBeyaz Pro aldım ben kumarım bitti size başarılar
KuponO nasıl oluyor la
Kronik sorunu yoksa Apex.pro apexten daha pahalı gösteriyo hangisi daha iyi
bende sepette bekletiyorum extra indirim düşünce hesaba sipariş vericemBeyaz Pro aldım ben kumarım bitti size başarılar
harbiO nasıl oluyor la