sana özel indirim ve müşteri hizmetlerinden yüzde 20 kupon dilenmece tam olarak 614 liraya geliyor vergi dahilO nasıl oluyor la
sana özel indirim ve müşteri hizmetlerinden yüzde 20 kupon dilenmece tam olarak 614 liraya geliyor vergi dahilO nasıl oluyor la
Bu olayın hasan tahsini sensin ilk sende başladı şimdi durduramiyoruzBenim konunun devamı oldu burası iyice, burayı da kapatacaklar gibi nfhdns
Sorun şu ki ben aldığımda en ucuz alanlardan biri bendim ben 5 6 gün önce felan aldım şuan tr gümrüğe geldi yani kimse öyle 600 700e pro alamamıştı.pahalıya almışsın zorlasan yarı fiyatına düşerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kesinlikle hele apex alıcıları kaç tane aldı acaba sabahın beşinde bugün
sağlık olsunSorun şu ki ben aldığımda en ucuz alanlardan biri bendim ben 5 6 gün önce felan aldım şuan tr gümrüğe geldi yani kimse öyle 600 700e pro alamamıştı.
Harbi sen olmasan valla böyle bir tartışma olmayacaktı ülkede kaos varsa sorumlusu sensin!(!)Benim konunun devamı oldu burası iyice, burayı da kapatacaklar gibi nfhdns
Millet araştırmıyor burası yardım yeri ama en ufak bilgiyi bile soruyorlar. Bundan 5 sene önce Facebook grubunda şimdi forumda Google da hemen cevaplayacak soruyu buraya sorup kalabalık yapıyorlar. Okumuyorlar araştırmıyorlar.dostum sen neden bu kadar gerginsin sevgi eksikliğin mi var? daha nazik olmaya ne dersin ?
Valla bana özel indirimler geliyorda fiyati düşmüyor.Eğer ki fiyatı düşük yakalarsam direk alırım bir tane daha acımamsağlık olsun
pro apexten daha pahalı gösteriyo hangisi daha iyi
Ulan vergiyle bile 30 euroyu geçmeyen adam geçer mi diye sormaya geliyor daha ne diyeyim.Millet araştırmıyor burası yardım yeri ama en ufak bilgiyi bile soruyorlar. Bundan 5 sene önce Facebook grubunda da şimdi forumda Google da hemen cevaplayacak soruyu buraya sorup kalabalık yapıyorlar. Okumuyorlar araştırmıyorlar.
ben de üstüne vergi ekliyor yüzde 20 varsana özel indirim ve müşteri hizmetlerinden yüzde 20 kupon dilenmece tam olarak 614 liraya geliyor vergi dahil
Bugün o soruyu 10 kere gördüm. Her 10 sayfada bir aynı sorular.Ulan vergiyle bile 30 euroyu geçmeyen adam geçer mi diye sormaya geliyor daha ne diyeyim.
Artık böyle konularda "kazık, dolandırıldık" kelimesi yerine kullanılan kelimesi.Roma mızrağı favorim