Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
İsrafil can
güzel bence apex alırsam bende alırım yanına bundan. kulaklığı koycak yer yok.
hocam stok gelmez gibi apexe pronununda stoğu bitebilir iyi düşün birinden birini al bence hemen fiyatı dert değilse vede lazımsa

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,367
İsim
Diyarhan
110 sayfa mesaj var. Benimde boş yorumlarım dahil işe yarayan 10 -12 tane yorum hariç gerisi bomboş sohbet. bence çoktan kilitlenmeliydi konu.
Sorun konu sahiplerinde sorulan sorularım cevaplarını konu başına beklemiyorlar. Kaç gündür konu açıcam kapanır diye uğraşmıyorum. Bütün soru ve yanıtları koysak konunun başına 20 30 sayfa tutar.

Aurelia

80+ Bronze
apexe ihtiyacım yok açıkası pronun linkini atarsanız pro benim için daha iyi olur 8k yı bırak 4k bile açmam zaten
939TL , 818 TL ben 900 tllik olanı sipariş etmişim kuponlarımla ikiside güvenilir satıcı ucuz olandan alın geçin

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alihan
Millet araştırmıyor burası yardım yeri ama en ufak bilgiyi bile soruyorlar. Bundan 5 sene önce Facebook grubunda şimdi forumda Google da hemen cevaplayacak soruyu buraya sorup kalabalık yapıyorlar. Okumuyorlar araştırmıyorlar.
kanka herkes sen kadar bilgili ve konuya hakim olmayabiliyor sen atom parçalıyordun da adam saçma bir soru mu sordu konu üzerine tartışılıyor herkes bilgi tazelemiş oluyor ben uslup bakımından söyledim o arkadaşa sürekli insanlara saçma bir nefretle yaklaşıyor ilgimi çekmeyi başardı

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Yağız Berk Özel
kanka herkes sen kadar bilgili ve konuya hakim olmayabiliyor sen atom parçalıyordun da adam saçma bir soru mu sordu konu üzerine tartışılıyor herkes bilgi tazelemiş oluyor ben uslup bakımından söyledim o arkadaşa sürekli insanlara saçma bir nefretle yaklaşıyor ilgimi çekmeyi başardı
Ya hocam sorun şu aynı sorunun en az 10 kere yanıtı veriliyor 3-5 aşağı baksa görecek.
Roma mızrağının yeri ayrı
Kesinlikle.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Doğukan
Sorun konu sahiplerinde sorulan sorularım cevaplarını konu başına beklemiyorlar. Kaç gündür konu açıcam kapanır diye uğraşmıyorum. Bütün soru ve yanıtları koysak konunun başına 20 30 sayfa tutar.
valla hocam mouselar hakkında pek bilgim yok stokta sınırlı olduğu için acele açtım herkes yararlansın diye bence insanlar konu altında soracağına 2 dk googlelasalar sorun kalmayacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,277
Üyeler
164,809
Son üye
E711k
Top Bottom