Yok oyk al sorun olmaz o. Vergisiz 1070 sınır. Ama dikkat edin ürünlere diyorum. Kutu ezilmiş gelecek orası Allah ın emri. Veya iade ürün stoklarını buradan satabiliyorlar. Ucuz olduğu için kimsede kafaya takmıyor zaten.Sadece fareyi sipariş edemiyoruz demi? Vergi ile 670 tl geçiyor ama vergsiz 670 geçmesi lazım yani.
hayırlı olsun o zaman Ben siyah bekliyorum da gelmezse mavi ile devam ederiz.Turuncuyu galiba ben aldım
Hocam uygulama üzerinden mi aldınız web üzerinden mi ?Turuncuyu galiba ben aldım
niye herkes iade ediyo en son baktigimda 53 sayfa vardiiade ettim lan birini turuncu alsın biri
Mesaj otomatik birleştirildi:
yarasin koçlarıma
Teşekkür ederim kenarda dursun en sonunda banada aldırtınızhayırlı olsun o zaman Ben siyah bekliyorum da gelmezse mavi ile devam ederiz.
Uygulama üzerinde tesadüfen deng geldimHocam uygulama üzerinden mi aldınız web üzerinden mi ?
mişteri temsilcisine yazınca seni yönlendiriyor ona mesaj atıyorsun direkt temu üzerindenArkadaşlar satıcıya nasıl ulaşabilirim?
neden ettiniz hocam?İptal ettim turuncu isteyen alabilir.
hocam o ındırım gelıp gelmedigini nerden kontrol ediyoruzBugün siyah ve beyaz stokları olmadı hiç. Getirirler diye bekliyorum bende