Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
dayı stoğa geliyor 1 adet geliyor bi 2 tane gelse 1 tane gelince saniyesinde gidiyor

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Muhammed efe
mişteri temsilcisine yazınca seni yönlendiriyor ona mesaj atıyorsun direkt temu üzerinden
Uygulama üzerinde tesadüfen deng geldim
Bende turuncuyu iptal edip maviyle devam edicem
niye herkes iade ediyo en son baktigimda 53 sayfa vardi
Bugün siyah ve beyaz stokları olmadı hiç. Getirirler diye bekliyorum bende
hayırlı olsun o zaman :D Ben siyah bekliyorum da gelmezse mavi ile devam ederiz.
Arkadaşlar satıcıya nasıl ulaşabilirim?
Arkadaşlar ben herkese ulaşamam ama son sayfada olanlara söyliyim. Fark ettiyseniz ya yorumlar kapalı ya da daha alanların ürünü eline ulaşmadığı için daha yorum yok. Ürünler genelde iade ürün satışı ve geldiğinde kutuları ezik, büzük oluyor. Kendi web sitesinin iadeleri olma ihtimali de çok yüksek. Tabii ki alınan fiyat iyi olduğu için kimse dert etmez ama size kutusu ezikte gelse sağlam da gelse siz ürünleri iyice kontrol edin. Yani tüm aksamlarını vs deneyin.

Son düzenleme:

Thadox

80+ Bronze
Şahsen ben bekleyeceğim çünkü siyah yok. Sipariş edenler 3 haftaya teslim alırlar herhalde. Sorun çıkmazsa indirim illa gene gelir o zaman alırız gelmezse de can sağlığı. Çünkü az önce turuncuyu yakaladım yine ama alasım gelmiyor hiç.

Aurelia

80+ Bronze
pEmbe

Ekler

• 095a3c396d55da01b102c9bd4dc1126f.jpg
    095a3c396d55da01b102c9bd4dc1126f.jpg
    18.3 KB · Hit: 18

hamzaersoy

80+ Bronze
şu ekonomide bile orjin fiyatının kaç kaç aşağısına alıyoruz valla klavye keycapssiz gelse yine bir şey demem açıkçası

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Rusty
pembeyi gördüm de almadım siyah temanın için de olmaz o ne birader

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Yağız Berk Özel
Benim kumarım bitmiştir Temu'dan 1'er tane Aj159 Pro,Apex,Ak820 max, Aula F75 aldım bana yeter bu kadar para bitti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ali
Arkadaşlar ben herkese ulaşamam ama son sayfada olanlara söyliyim. Fark ettiyseniz ya yorumlar kapalı ya da daha alanların ürünü eline ulaşmadığı için daha yorum yok. Ürünler genelde iade ve geldiğinde kutuları ezik, büzük oluyor. Tabii ki alınan fiyat iyi olduğu için kimse dert etmez ama size kutusu ezikte gelse sağlam da gelse siz ürünleri iyice kontrol edin. Yani tüm aksamlarını vs deneyin.
aynen hocam zaten bende kargoyu açarken video ya alıp öyle açıyorum daha sonra sıkıntı çıkmaması adına

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
1 tane almam için 670 paket yapmam gerek oda 1000tl ye denk geliyor 2 tane alsam 14000 2 taneyi bekliyom ondan alamıyorum

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Muhammed efe
aynen hocam zaten bende kargoyu açarken video ya alıp öyle açıyorum daha sonra sıkıntı çıkmaması adına
Aynen siz önleminizi her türlü alın. Hiçbir pat pata vs sarmıyorlar zaten hayvan eti yemişler direkt poşete atıp gönderiyorar. Bazen üstüne apır eşya konunca mouse clicklerini zorlayıp kırabildiği bile oluyor. Kimse saf değil yani bu ürünleri illa belli başlı sebeplerden burdan elden çıkarıyorlar.

Top Bottom