Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Aurelia

80+ Bronze
ben proyu cekmistim apexi cekim mi kalsin mi sizce royuan 3950ye gore yetersiz ondan takilma yapiyor diyenler var sorun olsa bu kopekyiyiciler almaz geri kitlerler 1k.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pro varken alinir mi
ben kendi promu iade edip apex aldım. Takılma sorunu 8k da oluyor. 2k veya 4k da takılmazsa her türlü daha iyi ya. 1k da bile çalışsa okey benim için

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,356
İsim
Muhammed efe
Ucuz olma sebebi belli :D İade ettirecekler zorla
Ya herkese öyle gelir demiyorum ama bi kaç yoruma baktım kutusu paramparça giden bile olmuş. Sağlam yolladıkları varsada yolda üstünden geçiyorlar. Veya iade ürün veya ufak tefek defosu olan ürün orasını bilemiyorum. Biz önlem alalım da. Ben yurtdışından kendim toptan alıyorum bu satılan ürünler genelde bu bahsettiğim şeylerden kalanlar oluyor. Firma kendisi 70 dolara satıyor sen düşün...

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,308
İsim
Diyarhan
Beyler Apex bekleyen var mı?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,308
İsim
Diyarhan
Tamam benim turuncuyu iade ediceğim. 5dk içinde stoğa düşer.

Aurelia

80+ Bronze
ben proyu cekmistim apexi cekim mi kalsin mi sizce royuan 3950ye gore yetersiz ondan takilma yapiyor diyenler var sorun olsa bu kopekyiyiciler almaz geri kitlerler 1k.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pro varken alinir mi
alınır niye alınmasn. sensörü daha iyi sorunsuz gelirse kârda oluyorsunuz. (satıcak olursanız) Ya da almayıp klavye falan bakabilirsin

Gurkanpiro

80+ Platinum
Ya herkese öyle gelir demiyorum ama bi kaç yoruma baktım kutusu paramparça giden bile olmuş. Sağlam yolladıkları varsada yolda üstünden geçiyorlar. Veya iade ürün veya ufak tefek defosu olan ürün orasını bilemiyorum. Biz önlem alalım da. Ben yurtdışından kendim toptan alıyorum bu satılan ürünler genelde bu bahsettiğim şeylerden kalanlar oluyor. Firma kendisi 70 dolara satıyor sen düşün...
60 70 dolar etmeyecek urunler aslında ondan olabılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,432
Üyeler
163,656
Son üye
kingforg
Top Bottom