❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

aga herkes apex beklıyor. 159 pro şuan 1150 tl ye geliyor. Bu fiyattan alan var mı alınır mı? Apexin stok düşmesini bekliyorum düşmezse 159pro alayım mı

aga herkes apex beklıyor. 159 pro şuan 1150 tl ye geliyor. Bu fiyattan alan var mı alınır mı? Apexin stok düşmesini bekliyorum düşmezse 159pro alayım mı
610 TL'ye geliyor bana pro

başka hesaptan girin 439a gelmişti bana (vergisiz)

Arkadaşlar Ajazz'ın kendi sitesinde bile Apex'in pembe rengi yok. Bu normal mi?
Pembe rengini almayı planlıyordum. Sorun çıkmaz degil mi?

Benim kumarım bitmiştir Temu'dan 1'er tane Aj159 Pro,Apex,Ak820 max, Aula F75 aldım bana yeter bu kadar para bitti.
2 pro 2 apex heralde taş yicem bu ay proları iade etmeyi düşünüyordum da vergiyi vermeyecekler kalıcak mecbur

Aynen siz önleminizi her türlü alın. Hiçbir pat pata vs sarmıyorlar zaten hayvan eti yemişler direkt poşete atıp gönderiyorar. Bazen üstüne apır eşya konunca mouse clicklerini zorlayıp kırabildiği bile oluyor. Kimse saf değil yani bu ürünleri illa belli başlı sebeplerden burdan elden çıkarıyorlar.
Ucuz olma sebebi belli :D İade ettirecekler zorla

ben proyu cekmistim apexi cekim mi kalsin mi sizce royuan 3950ye gore yetersiz ondan takilma yapiyor diyenler var sorun olsa bu kopekyiyiciler almaz geri kitlerler 1k.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

turuncu çektim çok şükür
pro varken alinir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu