Chappies
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 191
VALLAHA BİTTİKValla ben maviyi siz etiket attınız diye çektim. Kartta para kalmadı üç gün ekmek çiğniycem dmsmfksk.
VALLAHA BİTTİKValla ben maviyi siz etiket attınız diye çektim. Kartta para kalmadı üç gün ekmek çiğniycem dmsmfksk.
hesap falan degisin bazen pro vergi dahil 600e geliyoraga herkes apex beklıyor. 159 pro şuan 1150 tl ye geliyor. Bu fiyattan alan var mı alınır mı? Apexin stok düşmesini bekliyorum düşmezse 159pro alayım mı
610 TL'ye geliyor bana proaga herkes apex beklıyor. 159 pro şuan 1150 tl ye geliyor. Bu fiyattan alan var mı alınır mı? Apexin stok düşmesini bekliyorum düşmezse 159pro alayım mı
başka hesaptan girin 439a gelmişti bana (vergisiz)aga herkes apex beklıyor. 159 pro şuan 1150 tl ye geliyor. Bu fiyattan alan var mı alınır mı? Apexin stok düşmesini bekliyorum düşmezse 159pro alayım mı
apexi cektin mi reis610 TL'ye geliyor bana pro
2 pro 2 apex heralde taş yicem bu ay proları iade etmeyi düşünüyordum da vergiyi vermeyecekler kalıcak mecburBenim kumarım bitmiştir Temu'dan 1'er tane Aj159 Pro,Apex,Ak820 max, Aula F75 aldım bana yeter bu kadar para bitti.
yeni hesap mı gerekiyor. benim bir hesabım daha var onda 1250 tlydi vergiyle sabah baktıgımdahesap falan degisin bazen pro vergi dahil 600e geliyor
Ucuz olma sebebi belliAynen siz önleminizi her türlü alın. Hiçbir pat pata vs sarmıyorlar zaten hayvan eti yemişler direkt poşete atıp gönderiyorar. Bazen üstüne apır eşya konunca mouse clicklerini zorlayıp kırabildiği bile oluyor. Kimse saf değil yani bu ürünleri illa belli başlı sebeplerden burdan elden çıkarıyorlar.
turuncu çektim çok şükürapexi cektin mi reis
pro varken alinir mituruncu çektim çok şükür